maanantaina, marraskuuta 18, 2013

Yhteyskatkos

Olen perjantaihin asti Belgiassa, työpajan piikkiin. ;) Todennäköisesti olen pois netistä, jos riippuvuudeltani vain kykenen... Otan vanhan pikku näppäinpuhelimen, jolla surffailu on tuskaa, hyvää siedätyshoitoa mulle. ;) En varmaan vastaa puhelimeenkaan tai laitan soitonsiirron äiteen puhelimeen muilta kuin pajalaisilta. Enimmäkseen kun mulle tulevat puhelut koskee elukoita. ;) Mutta sellaisissa tapauksissa olkaa yhteydessä suosista 0505188659/Leena. Se ei tiedä tarkkaa poikas-/varaustilannetta, mutta neuvoo kyllä yleisemmällä tasolla. Vähemmän kiireellisesti laittakaa mailia, luen ja vastaan palattuani.

Ja poikastilanteesta sen verran, että vapaana on sileäkarvaisia ja crestillisiä, lähinnä poikamarsukakaroita, osa jo isompia, osa ei vielä luovutusikäisiä. Väreinä: d.e.golden, golden/white, lilac, lilac tan, tricolor, buff, black/golden (brindle).

Jahka pääsen taas bloggaamaan, työn alla olisi Ruskan, Sirun ja Mandyn Seinäjoen näyttely, PINAn jyrsijänäyttely sekä Varpun ja Sirun MH-luonnekuvaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!