maanantaina, huhtikuuta 08, 2013

Uusi tulokas

Puolivuotias saksanpaimenkoiranpentu Hellraiser Mia "Milla" haettiin meille kasvattajaltaan Nurmijärveltä edellispäivänä. Täällä pentueen tiedot, vanhempien kuvat ja sukutaulu, jossa myös vanhempien tulokset, jotka eivät näy jalostustietokannassa:
Isä: SchH3 (LGA) KKL1 LbZ V Sasko vom Weinbergblick
Emä: SchH1 RSV2000 Talentsichtung SG Antalya vom Airport Münich

Päivää ennen meille tuloaan, Mia kävi välikuvissa, joissa otetaan pennusta epäviralliset lonkka- ja kyynärkuvat. Viralliset kuvat saa vasta vähintään vuoden vanhana. Mian epäviralliset tulokset ovat arviolta A/A ja 0/0.

Tässä ensimmäiset, "mahtavat" kännykkäotokset Miasta kotimatkalla:

Milla otettiin laumaan vastaan täysin varauksettomasti. Jopa mustasukkaisuuteen taipuvainen Pinja näytti heti vihreää valoa.

Velipoika:


Sisko:


Äitee, Roosan niska ja Varpu (juoksut)

Milla on oppinut meillä parissa päivässä jo istumaan, maahan, tassu... :D Neiti oli mukana myös Lakken kouluttajapalaverissa, jossa pääasiassa nukkui sylissäni.
Kutsumanimeä mietittiin hartaasti. Mia/Miia oli hieman hankala, koska sitä löytyi tuttavapiiristä riittävästi. Minja olisi saanut osalta perhettä suurta kannatusta, mutta jos unohdetaan, että se on Islan omistajan lempinimi, niin se on liian samalta kuulostava kuin Pinja ja Lilja. Liljaa hämää hieman jopa Rölli, kun sen oma hellittelynimi on Lilli. Ja Liljan vuoksi vihdoin luovuttiin komentamasta koiria olemaan "Hiljaa!!!!!", koska se oli pikkuisen mielestä kovin hämmentävää. Lisäksi "Ei" näyttää toimivan paljon paremmin.

~^~^~^~^~^~^~^~^~

Matkalla tein myös ostoksia, tässä varmasti mielenkiintoisin:

Löysin  myös tosi kivan oloisen virkkauskirjan, mutten raaskinut ostaa kaikkea kivaa, mitä vastaan tuli, ja tämä näytti löytyvän myös paikallisesta kirjastosta. :) Eli Villiä Virkkausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!