lauantaina, huhtikuuta 13, 2013

Synttäreitä ja Dellan kuulumisia

  • Ensimmäinen pentueemme (P-sakemannit, mm. kuvan Pinja) täytti tänään (13.4.) 10 vuotta.
  • Ruska-aussi (kuvassa) täytti 3 sekä toinen pentueemme (A-sakemannit) täytti 9 vuotta, 12.4.
  • 3 vuotta täyttää myös I-sakupentue, 21.4.
  • B-aussit sen sijaan täyttivät 3 vuotta jo 9.4.
  • Timi-aussi täytti jo 7.4. hienot 9 vuotta.
  • Della-saku täyttää 29.4. huimat 13 vuotta!

Synttärit-ilmoitukset laahaavat vuoden jäljessä, koska en ole muistanut niitä vuoden vaihteessa päivittää. Kuten olette täältä blogistakin ehkä huomanneet, tämä vuoden vaihde on nätisti sanottuna aiheuttanut hieman päänvaivaa eli oli hyvin tapahtumarikas; K-pentue, Kertun ja Simban sairastamiset ja lopettamiset, sekä Dellan kompurointi, josta en ole täällä maininnutkaan aikaisemmin.

Dellallahan alkoi jalat pettää siten, että se pyllähti joskus ihan tahtomattaan istualleen. Sitten kerran sillä meni etujalat alta. Oltiin musertuneita, ja lopetusaika oli jo puoliksi sovittu. Ensin saatiin kuitenkin särkylääkettä, millä Della pärjäisi viikonlopun/pyhien yli. Niillä Dellasta tuli kuin eri koira, joten päätettiin vielä yrittää jotain. Käväistiin siten Jaana-Kaisa Timosen vastaanotolla (Tmi Terveystassu), jossa Della sai varovaista selkähierontaa ja näköjään myös lisää elinaikaa!!!!! Nimittäin sen käynnin jälkeen jalat ovat kantaneet, ihan ilman särkylääkkeitä. :) Jonkin aikaa kuitenkin Della sai vain "omaehtoista" liikuntaa minimipituisten lenkkien lisäksi. Jos nyt sitä omaehtoiseksi voi sanoa, koska Della oli erittäin vastahakoinen kääntymään takaisin niin aikaisin. ;) Lopulta sen kanssa on palattu "normaaleihin" lenkkeihin, siis 13-vuotta täyttävälle mummosakulle normaaleihin lenkkeihin. Olemme todella iloisesti yllättyneitä tästä ihmeparanemisesta, mutta tiedostamme kyllä sen, että Della on jo nyt laina-ajalla, ja ennemmin tai myöhemmin hyvästit on edessä. Kuitenkin hyvin monet sakemannit lähetetään pilven reunalle vanhuuden tuomien vaivojen vuoksi jo siinä kymmenen vanhana. Della sen sijaan on elänyt pitkän ja terveen elämän.

Aiheeseen aikaisemmin liittyvää:

Kissan pissa...

 Kertusta tuli lumienkeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!