sunnuntaina, syyskuuta 16, 2012

Timi ja Roosa voittivat Liljalle ja Varpulle uusia leluja! :D

*Ratapiirrokset lisätty 8.7.2013*

Tulokset LAGUn agilitykisoista 16.9.2012 Seinäjoella Törnävän hiekkakentällä:

Ihanneaika molemmilla radoilla: 49 sekuntia
Tuomari: Anne Savioja
Kuvat ja videot meistä: Ulla-Kaisa Kröger (KIITOS!)

Roosa A-kisa:
 • Suoritusaika: 49,19
 • Suoritusvirheet: 0
 • Aikavirhe: 0,19
 • Tulos: 0,19
 • Sijoitus: 2.
Kakkosena minä ja Roosa. Vasemmalla näkyy parsonrussellinterrieri Lilli (ohj. Tanja Pitkänen, RAUMA), joka voitti kisan.

Timi A-kisa:
 • Suoritusaika: -
 • Suoritusvirheet: kielto x3 (putki, aita, putki)
 • Tulos: HYL
Roosa B-kisa:
 • Suoritusaika: -
 • Suoritusvirheet: väärä rata (A putken sijaan)
 • Tulos: HYL
Timi B-kisa:
 • Suoritusaika: 53,08
 • Suoritusvirheet: kontaktivirhe (A:n alastulo)
 • Aikavirhe: 4,08
 • Tulos: 9,08
 • Sijoitus: 3
Roosa pokkaamassa Timinkin palkintoja. ;) Yritämme kätellä, mutta Roosa ei katso hyvällä voittajan (Mikael Holmström ja Tyra?, WOFF) kääpiösnautsereita. Kakkosena Kristiina Pajula, joka kisasi Luikero-heelerillä.

A-KISAKisoissa oli kaksi eri kisaa, joista ensimmäisestä eli A-kisasta Roosalle 2. sija. Muuten puhdas rata, mutta 0,19 sekuntia tuli yliaikaa, kun meikäläisen jaloista ei päässyt enää kovempaa. Lonkka on vaivannut koko kesän innostuttuani hölkkäämisestä kevään piip-testin inspiroimana, lonkka häiritsi hieman edelleen ja kunto sattuneesta syystä laskenut reilusti/entisestään... ;)


Timi möhli koko rahan edestä ekan kierroksen, mutta ei tehnyt normaaleja virheitään eli ei karannut lähdöstä, missannut alastulokontakteja eikä tiputellut rimoja! Ällistyttiin molemmat siitä, kuinka kiltisti poika odotti lähdössä (viime viikonloppuisen ongelmakoirakoulutuksen ansioita...), että koko rata oltiin sitten vissiin ihan toisen asialla. ;) Tuomari tuumasi Timille, että "Sä oot muuten kiva koira, mutta pidä suu kiinni radalla, niin ei oo niin kova ilmanvastus!" xD Timi ja Roosa on molemmat niitä koiria, jotka haukkuvat koko radan ajan, mutta minä en enää sitä edes kuule.

Videolla näkee, että ensimmäinen kielto (eli virhe, jossa koira ei suoritakaan osoitettua estettä) tulee jo kolmannella esteellä eli ensimmäisellä putkella. Olin sen verran ällistynyt, kun vastoin odotuksiani, pääsinkin ensimmäisenä olevien, kahden peräkkäisen aidan taakse. Oletin, että Timi aloittaa normaalin haukkuvan vastalauseensa, että hän ei ainakaan rupea jäämään lähtöön yksin. Sen varalta olin suunnitellut vapauttavani sen jo aika alussa ja ohjaavani putkeen sokeasta kulmasta, jonka jälkeen pinkoisin sitä vastaan muurille. Olisi ehkä kannattanut toteuttaa tuo, kun Timi kerran osaa sokean putkikulman, mutta näin sitä vaan agilityssäkin nähdään, että ahneella on koirankakkainen loppu! :D


B-KISAToisella kierroksella Roosalle tuli hylsy, kun erehtyi A:lle alla olevan putken sijaan...


Timi oli jo selvinnyt kiltteytensä aiheuttamasta järkytyksestä ja teki hieman huolellisempaa rataa. (Mutta lähdöt olivat edelleen kunnossa!) A:lta se hyppäsi alas liian korkealta, mä kun olin liian kaukana, koska se Roosan kohtalon putkensuu oli tiellä. Yli aikaa tuli vain 2 sekuntia, mistä on tullut kakkosluokassa Timin tavaramerkki, johtuu huonosta hyppytekniikasta. Mutta 3. sijalle sillä päästiin! Timin palkinnoille pääsy oli yllätys, joten en tullut vaihtaneeksi koiraa palkintojen jakojen välissä... Roosa siis kävi pokkaamassa Timinkin palkinnot. ;)Oli muuten hyvät palkinnot! Ruusukkeen sai vaihtaa suklaapatukkaan ja pokaalin+muumipyyhkeen FitDog Recovery palautusjuomajauheeseen. Lisäksi sai valita vielä lelun.
Tuotetta käytetään intensiivisen suorituksen jälkeen palauttamaan koiran lihaksistoa ja täydentämään elimistön energia- ja vitamiinivarastoja harjoituksen tai kilpailusuorituksen jälkeen. Tuote soveltuu kaikkien lajien harrastajille ja kaikenrotuisille koirille. Sisältää maissipohjaista maltodekstriiniä.
Roosa ja Timi palkintoineen. Jep, taisi lähteä Roosalta liikaa tukkaa, kun myöhään edellisenä iltana huomasin, että sillähän on tukka silmällä ja lyhensin sitä vähän liiankin vauhdikkaasti... Ja Timin korvat taas kurjassa kunnossa, kun palkkasin sitä pitkään nameilla, joiden LUULIN olevan vehnättömiä... :( Roosan kieltä sen sijaan ei vaivaa mikään, pilkut on vain pigmenttiä! :D
Ratapiirrokset tulevat tänne sitten, kun tuomari päivittää ne sivuilleen... Ehkä, jos muistan... ;) Oli sen verran hankalat radat piirtää, ettei tullut mitään... Tässä kuitenkin taas kuvasaastetta Timistä ja Roosasta Törnävän puistossa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!