lauantaina, kesäkuuta 09, 2012

Timille & Roosalle värisuora Vaasan agikisoista!

Käväistiin BAC:in kisoissa Vaasassa. :) Tuloksena sijat 1., 2. ja 3. sekä yksi hylsy.

Timi sijalle 3, Roosa sijalle 2. ja 1. Turkit kosteina. :D
Mini2 A-rata: (ihanneaika: 52s)
Roosa // suoritusaika: 62,45s // ratavirheet: 0 // aikavirhe: 10,45s // tulos: 10,45 // sija: 2.
Timi // suoritusaika: 59,71s // ratavirheet: 5 // aikavirhe: 7,71s // tulos: 12,71 // sija 3.

Mini2 B-rata: (ihanneaika: 51s)
Roosa // suoritusaika: 57,80s // ratavirheet: 0 // aikavirhe: 6,80s // tulos: 6,80 // sija: 1.
Timi // HYL

Sääennuste lupasi +15 astetta ja puolipilvistä, mutta siellä olikin helle. Kotimatkalla autonmittari näytti +25... Itse olin pakannut sitä mukaa, että tarkenemme, koska Vaasassa tuntuu olevan aina kylmä. Sen sijaan oli niin kuuma, että aussit liikkuivat radalla kuin etanat. No, ei nyt aivan, mutta yliaikaa tuli reilusti jokaisella radalla. Roosa teki molemmat puhtaat radat (vaikka mukana olivat myös rengas ja keinu!). Timillä tuli A-radalla puhdasta rataa, kunnes toiseksi viimeisellä esteellä eli puomilla se loikkasi alastulokontantin. :( B-radalla oltiin vähän toisen asialla, kepeille menolle yritin leikata tai valssata keinun puolelle ennen kuin Timi aloittaa pujottelun, mutta onnistuin vain sekoittamaan pojan ja sille tuli kielto. Viimeisellä putkella Timi sitten paineli väärästä päästä sisään ja se oli sitten siinä. :P

Ratapiirrokset tuttua Katan laatua... Radat olivat identtiset, suoritusjärjestys vain oli eri. Mutta A-rataa piirtäessä istuin sen vasemmassa päädyssä, B-rataa piirtäessä istuin sen keppien puoleisella sivulla.
Ai niin! Ja tuomari oli Jari Tienhaara. Radat olivat kyllä tosi mukavia, jos vain vauhtia olisi irronnut koirista enemmän, niin varmasti olisi mennyt vielä paremmin. :) Eikös se ole hyvä merkki, jos kuvittelee, että olisi voinut tehdä 2-luokan radan vielä paremmin? ;D Ehkä me vielä päästään sinne 3-luokkaan. Sama tuomari taisi olla huomenna myös WOFF:illä, joten katsotaan, miten siellä käy!

Tämä oli näitä vuoden ensimmäisiä hellepäiviä. Jos ei lasketa sitä yhtä, joka oli ja meni jo aikaa sitten. Juoksuttaessani koiria viereisellä urheilukentällä, ne sujahtivat aidan alta ties mihin ruikkuojaan uimaan. Haju oli tosi hemaiseva. Onneksi järjestäjät olivat varanneet paikalle runsaasti vettä, koska muuten oltaisiin oltu helisemässä, kun jouduin huuhdella koiria juomavedellään. Kotimatkalla pysähdyttiin mummolaan viruttamaan lemuavia koiria...

Turkkien kuivattelua mummolan pihassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!