maanantaina, kesäkuuta 04, 2012

Aussien rauniotreffit 18.8!!

Australianterrierikerhon Etelä-Pohjanmaan alaosasto järjestää Lapualla Simpsiön raunioradalla aussitreffit.

Tule tutustumaan mukavaan lajiin, kokeilemme aussien kanssa myös ketteryysesteitä!

Ilmoittaudu etukäteen s.postilla kirsi.kjall@netikka.fi tai 050-3466750.
Radan vuokra jaetaan osallistujien kesken (ratavuokra 30e).

Ryhmää tulee ohjaamaan kokenut raunioryhmien vetäjä.
HUOM! ÄLÄ RUOKI KOIRAA ENNEN TREFFEJÄ, ETTÄ SE VARMASTI HALUAA MAALIMIEHILLÄ OLEVAA NAMIA! :D

Varaa mukaan:
  • Vaatetus säänmukainen ja ettei haittaa, vaikka menis vähän rikki! Ykköset päällä ei oo kiva piiloutua betoniromun sekaan. ;) Jotkut hanskat on kova sana sekä kengät, joilla on helppo kulkea hankalammissakin paikoissa.
  • Rasiaan koiran lempiruokaa tai jotain erityistä herkkua (ei siis koiran normaalia joka päiväistä ruokaa), että maalimiehet saavat palkata koiran. Jos koira ei oikein tykkää nakeista jne. niin kokeile kissan tai koiran purkkiruokaa, jota laitetaan pieniin kippoihin esim. teelusikallinen. Varaa kannellisia pikku kippoja vaikka muutama, jotka maalimiehet eli piiloissa kyykkivät tyypit saavat mukaansa palkatakseen koiran herkulla. :) Kipoiksi käy vaikka kannelliset viilipurkit tai margariinirasiat!
  • Helposti riisuttava kaulapanta. Jos omistat pitkän liinan, ota se mukaan, jos et uskalla päästää koiraa vapaaksi. Jos sinulla ei ole liinaa, pyydä meitä ottamaan sellainen mukaan!
  • Ketteryysesteitä varten voi olla tarpeen valjaat, joista koiraa on helppo tukea ja jos omistat valjaat. Jos koirasi on enemmän kallellaan leluihin kuin nameihin, niin suosikkilelulla voi houkutella koiraa tulemaan putkien läpi!
  • Juotavaa itselle ja koiralle.
  • Ota mukaan myös pientä evästä itsellesi, niin saadaan pidettyä eväspaussi! :)
  • Ja tietenkin mukavaa mieltä!
    Varpu kävi ensimmäistä kertaa kokeilemassa raunioita 29.5.2012 samaisella raunioradalla ja oli tosi hauskaa! :D Varpu ei ensin tajunnut, että sen pitäisi etsiä ihminen, joten sinipipoinen maalimies kutsui sitä piiloonsa traktorinrenkaiden taakse ja antoi namia ja kehuja! Seuraavien luo Varpu menikin aivan innoissaan. Sitten otettiin nakkipiiri eli kaikki vieraat tyypit kutsui vuorollaan Varpua luokseen ja Varpu sinkoili niiden luo kuin ohjus! :D Varpun Siru-tytär on harrastanut raunioita jo vähän pidempään suurella intohimolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!