tiistaina, elokuuta 23, 2011

Kasvattien terveystuloksia

Mistyn I-pentue kävi terveystutkimuksissa 10.6.2011! Kaukaisimmat kasvatit tulivat Kiteeltä ja Helsingistä. Ainoastaan Vaasasta oli liian pitkä matka Kauhavalle. ;D Tässä tulokset:
  • Idän Sinililja "Nata", sijoitustyttömme, valitettavasti C/D 0/0
  • Illakko "Turre" B/B 0/0
  • Inkalilja "Inka", toinen sijoitustyttö B/B 0/0 (Inka vaihtoi myöhemmin emäntää ja siitä tuli Nemi)
  • Ikihonka "Rocky" B/B 1/1
  • Incarvillea "Indy" B/B 0/1, onneksi, sillä lonkat lähtivät huonoina
  • Inkivääri "Hugo" A/A 2/2
Yllättävän monta "ei-puhdasta" tulosta kyynäristä tästä yhdistelmästä tuli, mutta yksilötasolla ei varmaan ole mikään ongelma kenellekään. Tuloksista harmittaa oikeasti vain nuo D-lonkat, mutta koira on hyvissä käsissä ja saa paljon liikuntaa, joten eiköhän hyvä lihaksisto pidä lonkat kunnossa ihan kuten meidän Pinjallakin. Ja onhan siinä jotain hyvääkin eli Marissa sai siten Natan ikiomakseen. :) Marissa (ja Nata siinä kylkiäisenä) pääsi muuten opiskelemaan Kannuksen Maaseutuopistoon kennelpuolelle, ONNEA!

Mukana oli myös Sisun G-pentueen Garden Of Lily eli Sera tuloksin B/B ja 0/0.

Lisää kuvia Serasta lonkkakuvauksessa täällä! Ja I-pennuista täällä! Suurin osa kuvista pyörii alla olevassa diaesityksessä, mutta osa kuvista ei soveltunut pystyasentonsa vuoksi sinne ollenkaan.
Pitkäkarvainen sakemannikasvattimme Fani eli Anemoneniityn Freesia kävi 6.9.2011 kuvauksissa epävirallisena tuloksena B/B-lonkat ja 0/0-kyynärät. Kuvia ei harmi kyllä lähetetä Kennelliittoon, joten tulokset eivät pääse parantamaan sukulaisten jalostusindeksejä.

Australianterrieri Petu eli Anemoneniityn Blue Rose (Roosan ja Jeren poika) kävi 27.5.2011 virallisissa tutkimuksissa tuloksin 0/0 polvet ja silmissä ei todettu perinnöllisiä sairauksia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!