sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2011

KV Vaasa 9-10.4.2011Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Tulokset tästä näyttelystä bloggasin jo aiemmin, ja kuvat on olleet Facebookissa näkyvillä, mutta laitetaanpa tännekin.

Useimmat kuvat on pienennetty alkuperäisestä koostaan, klikkaamalla isommaksi!

Lauantai (paimenkoirapäivä) :

Tässä on vasta puolet juniornartuista! Meidän Nata ja Marissa ensimmäisinä.
Natan arvostelu. Hyvä tuli.


Julkaisu käyttäjältä Katriina Hautala.

Pikku-Natanen ja Marissa Innanen! ♥ Mistyn iso pieni tyttö. ;) Siinäs näette, että sakemanninkin voi esittää "sivistyneesti"! :) Tämä tuomari kävelytti koiria monta kierrosta sen sijaan, että olisi seisotuttanut arvostelun sanelemisen aikana. Itse tykkään tästä, koska siinä koira arvostellaan sellaisena kuin se on. Eikä sen mukaan, kuinka se on aseteltu polvet koukkuun ja selkä kieroon. 

Tällainen näppärän näköinen harmaa junnunarttu! :) Oon niin tottunut näkemään sellaisia oikein pitkäkoipisia harmaita, mutta tälläinen olis kiva. :)
 
Vaikka itse tykkään enemmän käyttölinjaisista, niin tämä junior- tai nuortenluokan pikkupoju oli ketteryydessään meitin suosikki, mutta tuomari tykkäsi enemmän raskaampisarjalaisista ja jätti sen viimeiseksi. Tämän isä on Estrellest Lenin Jeltson eli Roni, joka on meidän E-pentueen isä! :) Kyseinen herra itse on Darneklej's Rocky, siskonsa Ronjan emäntä Maikki esittää.

Surmanloukku. Tähän handlerit kompuroivat komeasti, mutta järkkärit kävivät vain laittamassa lisää teippiä. Miesten logiikka taas kukki... Pitää vissiin olla ompelija, että tajuaa, että tuo päällimmäinen matto olis pitänyt irrottaa ja sitten suoristaa tuo etummainen ja teipata lattiaan kiinni ja sitten tuo päällimmäinen takaisin päälle. Mutta kun olen vain tyhmä nainen, niin miksi kuunnella. Paljon hauskempi on katsella kaatuilevia ihmisiä!
Olikohan tämä avointen urosten luokka? Se on äijien juttu! Meikäläisen suosikki on tuo vasemmanpuolimmainen.
Nallennaama!
Meikäläisen suosikkiuros! Sen enempää naama kuin kroppakaan ei oo liian raskaita meikäläisen makuun. :)
Islanninlammaskoira kuuluu suosikkirotuihini ja tämä junior handlerissa kisannut koira miellytti silmääni erityisesti!
Junior handler ja silkkiterrieri, jota päästiin paijaamaan. :) Aussit ovat tuoneet samoissa pentueissa kehitellyn silkin myös lähelle sydäntä.
Lauantain saldo. x) Hieman tarttui tarjouksia yms. mukaan. Raato, venyvä lelu ja pallot oli yhteensä kympin. Näyttelyistä ne koiratarvikkeet tulee hommattua. Kuvassa vasemmalta oikealle, ylärivi: vesisangot sakemanneille pihatarhaan, näytepusseja, purkkiruokaa tarjous 1e/purkki, luita 10e/4kpl, Frank's Pro Gold tarjousnappuloita 1e/pussi. Seuraava rivi: Varpun kestävä lelu agilityyn, palloja Ruskalle ja Röllille (ajanvietettä työpäivieni ajaksi), lyhyt turvavyö Mistylle (meinaa tulla takapenkiltä etupenkkien väliin), namipussi, ruoka-automaatti marsuille. Alin rivi: venyvä ja vinkuva lelu (siittiö), raato, kuonokoppa varmuuden välttämiseksi, sijoitussopimuksia, Koiramme-lehtiä pentupakettiin. Alimmaisena karvapeittoja näyttelyhäkin pohjalle.


Sunnuntai (terrieripäivä) :JUN-ERI1
Marissa esitti Röllin.
 
 
JUN-ERI4
Dina oli liian paksu perhoseksi? :D Neiti oli päättänyt kerätä jo etukäteen vararavintoa tulevaa pentuetta varten.
Dina ja Päivi
Dinan arvostelu: erinomainen ja luokkansa ainoa.
Sunnuntain ostokset... Kuvasta unohtui vielä yksi vesisanko sekä sormikortsut trimmaamiseen! Ylärivillä vasemmalta oikealle: sorkkia, kaulapanta Roosalle, treeniliivin alaosa, alarivillä isot luut 10e/3kpl (lisää ajanvietettä Ruskalle ja Röllille), Ruskan ja Röllin arvostelut, Kennelliiton kaavakkeita, sekä keskellä poikahousu (Ruskalle tulee vielä vahinkoja päivisin) ja näyttelyluettelo. Eikä pidä unohtaa karvapeittoja pentulaatikon pohjalle!


 Aikuiset aussit testasivat isot luut, että ne ovat varmasti turvallisia pentujen käyttää! ;)
Roosa
Timi. Miten komeasti trimmattu selkä!! ;D En oo raaskinut talvella trimmata, kun Timppa on niin viluinen.
Varpu, tuleva emo.

Oikein hauska reissu, kiitos seurasta Marissa, Laila, Päivi, Sirkka yms!

1 kommentti:

  1. Heh, olipa hassua törmätä meidän kuvaan tämän blogin kautta. Esitin tuon Estrellest Lenin Jeltsonin jälkeläisen, Darneklej's Rockyn, junnu uroksissa. Kyseessä on tuon meidän Ronjan veli :)

    Vähän samantyyppinen arvostelu oli Ronjalla, kuin Natallakin. Tytöt olivat samassa luokassa :)

    VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!