maanantaina, toukokuuta 30, 2011

@-tiedote

Päivitys!
Sähköpostit kulkevat nyt entistä ehommin Netikankin osoitteisiin! :)
Eli etunimi.sukunimi@netikka.fi -> etunimen kohtaan leena, anniina tai katriina, sukunimen kohtaan hautala.
Facebookissa olevat voivat asioida myös laittamalla yksityisviestiä, tai jos et ole siellä, niin voit lähettää postia osoitteella katriina.hautala @ facebook.com !

*********************


Ongelmia sähköpostiliikenteessämme! Kotitietokone joutui huoltoon ja sen piti kotiutua tänään (maanantaina), mutta sairastelu jatkuu... Netikan mailit menevät kyseiselle koneelle Outlook Expressiin, joten niiden vastaanottaminen Netikan webmailin kautta on hyvin epävarmaa sinä aikana, kun kone on sairaslomalla. Kannattaa toistaiseksi harkita asioimista varasähköpostin kautta: anemoneniitty@gmail.com (Kata) ja kaikkein mieluiten yksityisviestillä Facebookissa! Katan profiili vasemmalla, Leenan profiiliin voi klikata tästä:

Leena Hautala | Luo merkki


Ensimmäiseksi kone alkoi oireilla sillä, että sähköpostia lähetettyämme, se väitti aina, ettei mitään ole lähtenyt. Mailit kuitenkin menivät perille, joten opimme olemaan piittaamatta virheilmoituksista. Jossain vaiheessa se alkoi kuitenkin ihan vakavissaan tarkoittaa sitä, mutta en tiedä missä. Jos siis tunnet jääneesi ilman esim. jyrsijän sukupapereita tai et ole saanut muuta odottamaasi sähköpostivastausta, niin ystävälliset yhteydenotot ovat tervetulleita.

Netikan osoitteisiin saa kyllä lähettää mailia, mikäli asiasi ei ole kiireellinen ja koet jaksavasi odottaa vastausta ehkä muutaman päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!