lauantaina, syyskuuta 19, 2009

Roosa seuran möllimestari 2009!

9.9.2009 pidettiin Lakeuden Kennelkerhon möllimestaruuskisat. Mölli on siis epävirallisten kisojen agility-luokka, joka on tarkoitettu koirille, jotka eivät ole vielä kisanneet virallisissa agilitykisoissa. Roosa on sellainen koira. Edellisenä päivänä oli Timin ja Roosan agilityharkat ja kouluttaja, Heli Lassila, suositteli kovasti Roosaa osallistumaan kisaan. Mutta mehän pidetään juuri siihen aikaan pentukurssia Hakolassa! Rouvan upeasta edistyksestä innostuneena Kata lähti Roosan kanssa kohti Lapuaa ja Leena jäi yksin pitämään pentukurssia. ;)

Roosa oli mainiossa mielentilassa. Se nostatti fiiliksiä jo autossa. Ennen kisan alkua se haukkua rätkytti kärsimättömänä boxissa kuin Timi ikään. Sitten kun otin sen boxista lähempänä starttia viereeni katsomaan muiden menoa radalla, niin kyllä se oli suorastaan kiihottunut! Hyvässä vietissä oli rouva, jos näin saa seurakoirasta sanoa. ;) Neiti kihisi ja pihisi ja tuumasi, että odottakaas, kun mä teille näytän!

Rata oli sen verran helpon oloinen, N-kirjaimen muotoinen, että olin ihan varma, ettei se voi muuta kuin mennä pieleen! ;) Jonain aikaisempana vuonna oli vaan ollut vielä yksinkertaisempi U-kirjaimen muotoinen möllimestaruusrata, jossa putki toimi suunnanvaihtajana. Silloin Roosa oli päätellyt, että ei tää nyt voi olla näin yksinkertaista, ja oli sujahtanut sisään putken kaukaisemmasta päästä. Vähän vaikeusastetta nääs! ;)

Mutta Roosahan sen hoiteli tänä vuonna kuin ei mitään. Ja samoin toisen radan, joka oli jo vaikeampi. Tai ainakin vaikeampi muistaa. ;) Itseasiassa Roosa voitti koko kisan!! Minikoirien kärki meni kokonaan Härmän puolelle. Kakkoseksi nimittäin viuhahti Kaija Männistön havannankoira Mimmi ja neljänneksi working jack russell Nella, joka on käynyt meidän pitämää arkitokoa! :) Kolmanneksi sijoittunutta en valitettavasti saa mieleeni, eikä ole kuvia, mistä tarkistaa... Toivottavasti valokuvaaja palaa pikaisesti Itävallan reissulta agilityn MM-kisoja ihmettelemästä!!! :D

Tässä kuitenkin Timin ja Varpun riemua Roosan palkinnoksi saaman lelun parissa! Roosalla oli meneillään päivä prinsessana, eikä alentunut moiseen riehuntaan. Roosan kimakka haukku kyllä kuuluu videolla rouvan paistatellessa suosionsa lumoissa. ;) Videon laatu on Youtuben raiskaama...


...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!