maanantaina, lokakuuta 27, 2008

Koirakuva-viikkohaaste

Päivän linkki

Maisema

Saksanpaimenkoiraliiton leiri Lehtimäellä tarjoaa kesä-heinäkuun 2008 vaihteelta jäkälämetsäkuvia. :) Asialla Misty ja Eki. Puolivuotiaan Ekin omistaa Taru Talja. Lisää leirikuvia täällä.

Vanhempia kuvia eli heinäkuun 2007 maisemaa ihailee Timi Vöyrin agirodussa:Timi kesäkuussa 2006 montulla ja heinäpellossa:


5 kommenttia:

 1. Anonyymi23:19

  Mukavia maisemia ovat teidänkin haukut katselleet :)

  Erityisesti tykkäsin tuosta agirotu-kuvasta, jossa Timi katselee korkealta avautuvaa maisemaa ja metsäkuvista, joissa kanervien keskellä iso saku leikittää pienempää ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! :) Oma suosikkini on ehrottomasti alimmainen, missä Timi seisoo montun reunalla ja katsoo alas "laaksoon". :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi10:35

  Tykkäsin noista kisailevista koirista jäkäläkankaalla, kaunis metsämaisema : )

  VastaaPoista
 4. Anonyymi13:26

  Sakupoweria - JES! Pikku saku on vielä niin väiskivemmelsääri -mallia, IHQU TAPAUS! Hieno kuva tuo, jossa Timi on keskellä heinäpeltoa.

  Onpas teillä muuten jännä rotuyhdistelmä: saku ja auster! Tulevatko hyvin toimeen keskenään? Meillä on kahden belgin kamuna gööttinarttu, joka kyllä huolehtii siitä, ettei sen nenille hypitä. ;-) Taitavat aussitkin olla sen verran jämäköitä tapauksia, etteivät jää sakujen jalkoihin?

  VastaaPoista
 5. Joo, meillä ei kyllä ruveta jalkoihin jäämään... Vaikka aussi on pieni, niin sen ego on suuri. Ne eivät luule mitään vaan tietävät kaiken. ;) Mainiosti tulevat kyllä toimeen ja täydentävät toisiaan!! Aussikin on kuitenkin periaatteessa jalostettu työskentelemään paimenkoiran rinnalla.

  VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!