sunnuntaina, marraskuuta 18, 2007

Kuulumisia


Robojen -Tuoksun ja Villen- terrasta löytyi kaksi uutta pajunkissaa terran siivouksen yhteydessä. Hyvin oli pidetty piilossa! ;)

Lapuan näyttely oli taas ja meni. Itse arvostelin marsu-urokset. Näytteillä oli omasta puolestani vain Omenankukka alias Pörri, joka sai Lihaksikkaimman naaraan palkinnon. Pörrin arvosteli Kia Kanerva ja sen minkä arvostelua onnistuin vilaukselta näkemään, niin hienosti tyttö malttoi olla rimpuilematta! :D

Seuraavan kerran meidät nähdään Pörrin kanssa estradilla Pirkkalan 25.11 Pet Show'ssa, jossa arvostelen taas marsuja. Saa nähdä kuinka käy sillä kertaa. Pitää ahkerasti tyttöä näyttelyyttää, kun oon niin hyvin onnistunut toisen pitämään karvassa! Harmillista kyllä masu tahtoo kellastua, kun kaikki heinä pitää aina vetää häkin pohjalle.

Eilen oli myös EPJY:n syyskokous, jossa ilmeni sellaista, että Kata ja Leena jatkavat tänäkin vuonna hallituksessa. Leena on puheenjohtajana yhden välivuoden jälkeen, Kata sihteerinä olisikohan kahden vuoden tauon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!