lauantaina, helmikuuta 17, 2007

Roosa ja hamsterit

Roosa täytti viime lauantaina 2 vuotta! :) Samaisena päivänä oli myös Lempäälän hiirinäyttely, jossa meni muistaakseni niin, että Anemone's Hopeanuoli sai Laatu2 ja Anemone's Gerubi Laatu1. Matkaan tarttui kolme uutta hiirulaista, kasvattajina Pia Vesala, Birgitta Korpela ja Maria Kallio (Apollon). Päivä oli tosi hauska ja avartava, samassa kyytissä olivat Maria Pakkanen (Jazz) ja Birgitta. Itse toimin virallisten hiirten assistenttina.

Kittyn hormonitoiminta on mitä ilmeisimmin nyt sitten vihdoin herännyt talvihorroksesta. xD Neidillä oli kauan ja hartaasti odotettu kiima eilen. Jami usutettiin hommiin, mutta se ei meinannut tajuta, että nyt on kyse jostain muusta kuin tavallisesta testaamisesta, että sytyttääkö neidillä vai ei. Minä olin jo siinä mielentilassa, että olette siinä vaikka koko yön, mutta nyt kyllä pitää tapahtua, kun vihdoin on tilaisuus! xD No eihän siinä montaa minuuttia sitten mennytkään, kun Jami pääsi jyvälle.

Japetuksella meni aavistuksen kauemmin ennen kuin sillä alkoi raksuttaa. Persikan kiima nimittäin sattui samalle illalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!