torstaina, helmikuuta 08, 2007

Kuulumisia

4.2. oli Kyrössä (Turussa päin maailmaa) marsunäyttely. Saldona oli hianosti SERTI Charlotalle, joka myös valokuvattiin standardia varten, KuMa Kismetille, KuMa+ROP2 Viinerille (kiitti Petra!), ylläriostoksena hiiri ja tietenkin rahanmenoa, mukava päivä ja hyvä mieli, mutta myös iso väsy. ;) Onneksi maanantaina meillä ei ollut koulua. Näyttely oli nimittäin sunnuntaina ja päivä oli pitkä, koska perään oli vielä hallituksen kokous. Minä olin myös "handlerina" muutamalle Mira's, Mimosan ja Vanion marsulle. Kyllä oli hianua, kun BIS-kisassa Mimosan Ärripurrista tuli BIS5 (12 kisaajaa), ihan kuin oma marsu olis voittanu! xD

Marsumme eivät ottaneet kotonakaan rauhallisesti. Päivän aikana Diciembre synnytti 4 d.e.white-poikasta, Ylläs pyöräytti 3 kiharapilveä, joista äitee meille matkalle soittelikin. Illemmalla kotiuduttuamme Buffy oli tekaissut peräti 5 (!!!!) pullaa. Kotiin tullessamme ei voinut muuta kuin olla huuli pyöreänä, mutta ei se siihen jäänyt. Åsa ei halunnut jäädä lehdelle soittelemaan, vaan synnytti yöllä kolme golden jenkkiä, joista tosin yksi oli kuollut. Eli vuorokauden sisällä saldona 15 poikasta! ö Pienenä pettymyksenä kukaan ei ole punasilmäinen, mutta dewit yllättivät nätillä tyypillään, pullat sitkeydellään (ottaen huomioon poikueen koon, joka marsulle ei ole ihan tavanomainen) ja lunkaryat olemalla kaikki tyttöjä. ö Kumma, että jenkeissä ei ollut crestiä ja nenäpiirtoa enempää valkoista, Åsa kuitenkin on melkein kokonaan valkoinen.

Päivän linkki

Tässä näyte päivän linkistä kohdasta kauhuhoroskooppi.

RAPU

Olet symppis ja ymmärrät toistenkin ongelmia.
Sinua on naurettavan helppo käyttää hyväkseen ja sinulle nauretaan takanapäin - aina.
Ensimmäiset sanat jotka Rapu oppii ovat: "Minä olen äiti".
Tätä hokevat niin pikkupojat kuin tytötkin.
Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen, jonka takia sinusta ei ikinä tule yhtään mitään.
Suurin osa sosiaaliavusta nauttivista on Rapuja.
Itket paljon ja äänekkäästi, joka huvittaa suunnattomasti muita.
Sinulla on naurettava tarve yrittää kahlita kaikki läheisesi yhdeksi vitun nipuksi, jota yrität johtaa sairaalloisen mustasukkaisen mielesi avulla.
Maailmassa tälläkin hetkellä miljoonia ihmisiä rukoilee, ettei kukaan Rapu rakastuisi heihin.


Onnenkapine: Siveysvyö puolisolle
Onnennumero: Siveysvyön lukon numero
Onnenväri: Kaikki paitsi keitetyn ravun punainen
Motto: "Et mene minnekään! Missä sä olet? Milloin tulet? Tää muistetaan"
Auto: Matkailuauto koko perheelle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!