sunnuntaina, marraskuuta 19, 2006

Kuulumisia

Atsalean tyttöjen silmät ovat auenneet. :)

Eilen oli EPJY:n pikkujoulu/syyskokous. Osanotto oli huikea! Ja harmi kyllä ruokapaikassa oli muutenkin aika huikea osanotto, mutta kyllä me sinne onneksi sitten mahduttiinkin ja jopa lopulta kaikki samaan pöytään! xD Mutta ei sitä itse kokousta siellä kyllä millään voinut pitää, oli sen verran hälinää. Pidettiin kokous sitten yläaulassa ja tunnelma oli kyllä sen verran kiihkea, että oltaisiin mekin kyllä varmaan aiheutettu hälinää siellä ruokapuolella. Olisi kyllä ääni mennyt, kun olisi joutunut huutaa taustahälyn yli ja vielä sitten niin, että toisessa päässä pöytääkin olevat olisivat kuulleet jotain.

Ennen kokousta maailmalle lähtivät äiti ja tytär Evita ja Esmeralda. Ne palasivat tavallaan takaisin juurilleen, eli Esmeraldan edesmenneen äidin Emman lapsuudenkotiin.

Meille tuli myös uusi hamsteriperheenjäsen Japetus ja samalla sen sisko Titan sai meiltä kyydin tänne Härmien puolelle. Vilma sen sitten haki Nakertajat-hamsulaansa. Myös Kitty tuli Jennikalta meille joksikin miehiin.

Naisissa käynyt Hippi palasi henkisenä tukena mukana olleen "iskänsä" Tahvon kanssa. Hipille on syntynyt pieni siamese poika, Physalia's Only The Lonely One, joka liittyy meidän pieneen gerbiilijengiin ollessaan tarpeeksi iso jättämään emonsa. Pitäähän Hipille joka tapauksessa hankkia kaveri jossain vaiheessa, sillä Tahvo on jo hyvin iäkäs. Vaikkei kyllä siltä näytä... Ja mikäs sen parempi kuin siamese, joka on yksi lemppariväreistäni gerbiileillä, ja vielä kun tämä on poikanen, joka olisi kaikista helpointa vanhoihin gerboihin yhdistää. Eikä mikä tahansa poikanen vaan HIPIN poikanen! :)

Marsuperheenlisää on tullut eilen ja edellispäivänä parin poikueen verran. Bohemialle syntyi kaksi mustaa jenkkiä, tyttö ja poika. Nera taas sai kolme riemun kirjavaa tyttöä. :) Viennetan poikanen on ilmeisesti syntynyt kuolleena tai kuollut synnytyksessä tai jotain ja popsittu. Missään sitä ei näy, mutta Viennetan mahassakaan ei tunnu enää ketään. Viennetta imettää nyt kuitenkin Bohemian toista poikasta eli tyhjänpanttina se ei aio olla.

Päivän linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!