keskiviikkona, heinäkuuta 26, 2006

Kuulumisia

Kaikki Essin vauvat ovat yhtä lukuunottamatta nyt uusissa kodeissaan. :) Viimeinen poika lähtee maailmalle tänä iltana. Rekisteripaperit ja pentu-CD:t pitää sitten käydä viemässä jäljestä päin. Sisu ja Minttu lähtivät eilen Lapuaa kohti. Elvis ja Rico lähtivät edellispäivänä Vaasan ja Alahärmän suuntiin.

Viimeksi pupuvauvakuulumisia kirjoittaessani kerroin Ilexian ja Evitan synnyttäneen molemmat 2 poikasta, mutta enpä sitten ole sen koommin kertonut niistä tässä. Molemmilla oli tosiaan peukkukynsi keskellä tassua tässä touhussa eli molemmilla vastasyntyneet poikaset olivat vähän siellä sun täällä ja pesä taas tuolla... Jossain vaiheessa löysin Evitan toisen poikasen kuolleena. Ilexialla taas oli musta poikanen ja luonnonharmaa rusina.

Sitten jonain päivänä huomasin, että Evitan jäljellä oleva poikanen oli ihan kylmettynyt, joten se oli jäänyt ilman ensikertalaisen uusavuttoman emonsa hoivaa. Laitoin sen Ilexian pesään, koska Evitalla se kuolisi joka tapauksessa. Ilexian poikaset sentään olivat saaneet maitoa ja lämpöä, vaikka olivatkin yhä hujan hajan. Itse asiassa se Ilexian toinen poikanen oli ties missä, löysin vain luonnonharmaan rääpäleen ja laitoin Evitan mustan lapsen sen viereen lämmittelemään. Ilexia meni heti nuuskimaan. Luulin, että Ilexian musta poikanen oli kuollut, mutta se olikin ollut jossain piilossa, mutta se selvisi vasta myöhemmin. Vasta parin päivän päästä Evitalle juolahti mieleen ruveta tekemään pesää, "pienellä" viiveellä siis. ;) Ilexian rusina sitten kuoli, mutta pesässä kasvoi kuitenkin potra musta lapsi.

Eilen ellujen iltaruokinnan yhteydessä tutustuin taas Ilexian hoitamaan Evitan poikaseen. Ällistyksekseni minun oli tehtävä havainto, että se todella on kuin onkin Ilexian eikä Evitan lapsi. Huolimatta mustasta turkista... Poika on niin hermeliini kuin hermeliini vain suinkin voi olla! Tai sitten se on saanut Ilexian maidosta jotain hermeliinigeenejä, jotka ovat estäneet sen korvia kasvamasta... ;D Pitää laittaa kuvaa nokipallosta, se on tällä hetkellä niin komia. :)

Saa pikkuhiljaa ruveta suunnittelemaan Timille lobotomiaa eli pallit pölkylle. ;D Kun eiköhän se ole jo näyttelynsä käynyt ja kun en mä niin kauheasti muiden aussi-ihmisten (ainakaan näyttelysellaisten) pariin halaja. Koiraahan me oltiin hankkimassa, mutta saatiinkin samalla tahtomattamme kokonainen kerho... :6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!