lauantaina, heinäkuuta 15, 2006

Koiruuksia

Päivitykset: koiravauvat ja pentueet, koirien ja Anemone's etusivuilta kiertoteksti pois

Dellalla ja Lakulla on ollut nyt kolmet treffit. Tänään oli viimeinen. Laku on ihanan mahtavaluontoinen kiltti ja koulutettu uros ja mielettömän komia vieläpä: punainen kuin mikä ja vielä tosi tuuhea pitkähkön oloinen karva. Kooltaan ja rakenteeltaan justiin toivotunlainen. Laku tekee tarkkaa työtä, nyt oltais jääty nalkkiin heti ensi yrityksellä, mutta luiskahti ulos. Niin heti tokalla kerralla jäätiin puoleksi tunniksi kiinni. Tosi nopeaa touhua se oli viimekin kerralla. Ekalla yrityksellä meni vähän ylimääräistä aikaa tutustuessa, kun Della tekeytyi aina ihan veteläksi, kun Laku tuli sen selkään. Mutta kyllä se siitä sitten onnistuikin.

Kaikki Essin pennut on nyt varattu. Tässä rekisteripapereita odotellaan, että saadaan tunnistemerkit ja eläinlääkärin tarkastus.

Niin se vaan aika vierähtää, että Roosallekin pentuetta ollaan teettämässä. Itse oltiin aivan järkyttynyt, että koiralle teetetään pentuja jo 1½-vuotiaana, mutta kyllä se on näköjään pikkukoirilla erilaista. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!