tiistaina, maaliskuuta 21, 2006

Vauvauutisia! :)

Päivitetty: pupuvauvauutiset
Lisätty: hamsupoikueet 2006

Vuoden ensimmäinen hamsupoikue on syntynyt. :) Emona suloinen, Lotta Ahlforsin kasvattama Vienna. Isänä oma kasvattini Poppeli. Poikue oli sikäli vähän ylläri (vaikkei kuitenkaan), että en uskaltanut toivoa Poppelin enää saavan poikasia aikaan, mutta saihan se! :) Mikä on kyllä iloinen asia. Molemmat vanhemmat ovat hienoja hamsuja ja poikue toivottu ja odotettu. Poikasia syntyi neljä.

Honey lähti tänään omaan kotiinsa. Sillä oli edellispäivänä kiima ja se astutettiin Miikalla.

Tänä iltana kaneja ruokkiessa tuli päivän pelastus! :) Lumikeijun poikaset olivat syntyneet! :) Ne, joita luulin, ettei tulekaan!!!! :D Kolme pikku-Sokrua. Jos Lumikeiju nyt hoitais nämä poikaset paremmin, niin olis hyvä! :) Ekalla poikueella Lumikeiju ei oikein tajunnut, mitä pitää tehdä... ;) En ollut laittanut poikuetta näkyviin edes Tulossa-kohtaan, koska en tosiaankaan uskaltanut edes toivoa astutuksen onnistuneen. Lumikeiju ja Sokru viettivät Vaasan näyttelyn yhdessä, sekä sitä seuraavan yön Mirjamin luona ennen Sokrun matkaa takaisin etelämmäksi. Lumikeiju oli näyttänyt niin passiiviselta ja haluttomalta, että en tosiaankaan jaksanut uskoa sen tulleen tiineeksi. Se ei osoittanut mitään tiineyden merkkejä koko odotusaikana. Se oli se oma mietteliäs itsensä mikä aina. ;) Ja nyt PUFF: häkin nurkka täynnä karvaa ja siellä uinui suloiset vastasyntyneet nakit! :D Kiitokset Mirjamille ja Minnalle, jotka auttoivat siinä, että tästä tuli mahdollista ja erityissuperkiitokset tietenkin kuuluvat Jennille ja Sokrulle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!