tiistaina, maaliskuuta 28, 2006

Della, Nöpö ja MollaMaija...

Päivitykset: pupu-, hamsu- ja koiravauvauutiset, marsupoikueet 2005
Lisätty: Roosa 6kk

Kyllä se Nöpö vaan oli kuin olikin paksuna, vaikka karvaa lähti! :) Ja siten myös Epun esikoiset VIHDOIN VIIMEIN syntyi! :D Poikasia on kolme harmaata nakkia. Yksi vaaleampi ja kaksi tummempaa. Oliskohan niin, että vaaleampi nakki on sinisoopeli ja tummat sinisiä..? Nooh, nähtäväksi se jää. Ei sitä tässä vaiheessa vielä muuta voi sanoa.

Ja Mollamaijan vauvat on varmaan syntyneet yöllä. Ainakin se edellispäivänä näytti pingispallon nielleeltä ja eilen illalla se pysytteli visusti mökissä.

Marjukka kävi äsken tunnustelemassa meidän luulosairaan koiraäidin mahaa ja tuomio oli, että ei siellä kyllä ole pennun pentua. ;) Della on eri mieltä, mutta mihin se muka piilottaisi kohta melkein marsunkokoisen möykyn, kun maha on tyhjää (=läskiä) täynnä... ;)

Ilmoitin Kurikkaan hiiristä Fantan, Apollon, Ulrican, Vanamon, Lupiinin, Anastacian, hamsuista Taigan ja Enkelin, Lumihauvan-pupun ja talvikot. Jyväskylään on ilmoitettu marsuista jo Kismet, Cherokee ja Blanca. Vielä pitäis puput miettiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!