maanantaina, helmikuuta 27, 2006

Enemmän ja vähemmän iloisia perhetapahtumia

Päivitykset: saffronit & co, Nemo, marsupoikueet 2006, risteytykset, pupu- ja marsuvauvauutiset

Nemolle tuli tänään postia. :) Sen muotovaliopaperit!!!!!! Nemo on nyt sitten Fin Mva Anemone's Nemo.

Liljalle oli syntynyt yöllä 3 p.e.white tyttöä. Lilja itse on "hieman" sekaisin tapahtumasta, jota on odotettu jo pitkän aikaa... Wanda lapsineen laitettiin samaan porukkaan, siltä varalta jos imetykseen tulee tarvetta apujoukoille...

Evitalle oli YRITTÄNYT syntyä ilmeisesti jo yöllä kaninpoikanen. Vähän aikaa sitten huomasin, että Evitalla oli pesä. Siellä ei ollut mitään, mutta Evita itse oli oudon näköinen. Huomasin, että sen takapuolessa roikkui karvaton kaninpoikasen sininen pylly. Puoliksi vielä sisällä ja tiukasti olikin kiinni. Äiti kiskoi sen ulos ja se oli tosiaan jo aikaa sitten kuollut. Niskakin oli poikki. Kauhean iso vauva, saa nähdä onko se ainoa poikanen, vai tekeekö Evita niitä vielä lisää. En kyllä usko, että ovat hengissä, jos lisää poikasia onkaan tulossa. :´( Mutta saapa nähdä!

Janis Joplin odottaa poikasia ihan selvästi. Eilen saatiin äiteen kanssa tunnustelemalla varmuus. Että tämmöinen perhetapaus. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!