sunnuntaina, helmikuuta 26, 2006

Agility

Lisätty: kaikkiin menuihin (anemone's, anemoneniityn ja muut ellut) paitsi Angelina_horseen on nyt lisätty linkki Annelin galleriaan. Anneli on meitin mumma.

Eilen oli EPJY:n hallituksen kokous ja sitä ennen tatuoin yhden Minnan pupulapsen. Migoneten pojat otettiin jo emosta erilleen.

Tänään mä, äitee, Timi ja Roosa oltiin taas agilityssä. Roosa meni hitaasti ja tarkasti rataa äiteen kans. Mä hosuin ja sähläsin Timin kans. ;) Timillä oli perfektionistipäivä ja murrosikäisen tapaan se ei oikein meinannut kestää kritiikkiä... Timi meinasi hikeentyä totaalisesti joka kerta, kun käskin sen tehdä jonkun esteen uudestaan. Omaa vuoroa odotellessa se olisi väkisin halunnut mennä pinkomaan rataa, jos jonkun muun koiran, varsinkin Roosan, menemistä vähänkin korjattiin. Timi rimpuili ja huusi, että antakaa mä, mä osaan!!!!! Nooh, kyllä Timi sitten lopulta taas muisti, että ei se ole maailman loppu, jos tulee virhe. Ilmoitettiin Pinja kesällä alkavalle alkeiskurssille niin kauan, kun siinä vielä on tilaa.

Della ei ollut mukana, koska viimeksikin se oli osallistunut agilitytunnille hyvin haluttomasti. Keskiviikkona on ultraääni, jolloin selviää onko niitä pentuja ihan OIKEASTI tulossa, vai luuleeko Della vaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!