lauantaina, lokakuuta 08, 2005

Uusia juttuja

Päivitetty: hamsteripoikueet & marsupoikueet 2005
Lisätty: Taifuuni (peruaani).

Roosalla on juoksu niin mehevällä mallilla, että katsottiin yleisen keskittymisen kannalta olevan parasta, että se ei tule mukaan agilityyn. Otettiin sitten Della "tuuraamaan" Roosaa Timin kaveriksi Lapualle. Dellahan on pari kertaa kokeillut Voltin urheilukentällä niitä paria agilityestettä. Silloin joskus nuorna likkana, kun ne esteet oli vielä suunnilleen ehjiä. ;) Kyllä vaan Dellakin otti lajin omakseen! :)

Aluksi otettiin vähän ToKoa, koska se on hyvin tärkeää osata agilityssä. Sehän on Dellan lempparilaji, vaikka nätisti vierellä käveleminen ei tahdokaan luistaa ihan niin liukkaasti, koska Dellan nuoruudessa emme vielä osanneet sitä opettaa. Timiltähän se sujuu tuosta vaan. Timi taas ei ole opetellut sitä, että kierretään selän takaa vierelle istumaan. Dellallahan se taas on iskostunut tiukasti kaaliin.

Pitää nyt sitten ottaa Dellaakin mukaan treeneihin. Pinja saa vielä odottaa, ettei kaikki oo samalla asteella yhtä aikaa. Näin se on ollut kätsää, kun on saanut keskittyä opettamaan yhdelle kerrallaan alkeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!