keskiviikkona, lokakuuta 19, 2005

Pupukuulumisia

Päivitykset: Ilexia, marsu- ja pupuvauvat ja -poikueet

Yvonnen tyttövaavi sai tänään uuden kodin. Sitä tultiin oikein Tampereelta hakemaan junalla! :) Vietiin siis Yriaksi loppujen lopuksi nimetty pikkuneiti Kauhavan rautatieasemalle ja niin alkoi tyttösen eka reissu.

Nakersin pihdeillä reiän yhteen kanihäkin kylkeen niin, että Zahra pääsee kätevästi sinne, mutta marsut ei. Jos nimittäin Zahra odottaa niitä kauan odottamiani vauvoja Pikkuryssälle. :) Zahra kun ei edelleenkään suostu asumaan ilman marsuja. Viimeksi kun yritin sitä (kun Zahra sai poikasen), se lopetti taas syömisen ja hylkäsi vauvan. Mutta ei sitä voi vauvoineen pitää marsujen kanssa, kun marsut menee nukkumaan vauvan päälle... x( Joten nyt Zahralla on mahdollisuus tehdä vauvansa suojaisaan häkkiin.

Zahran lempipaikka on Kerttu-hamsterin häkin päällä. En tiedä sitten Kertun mielipidettä asiasta, mutta eipä Zahra siinä varmaan viihtyisi, jos Kerttu sitä hätistelisi. Zahra istuskelee Kertun häkin päällä silloin, kun se kaipaa yksityisyyttä. Marsut ei osaa kiivetä sinne, koska Kertun häkki on hyllyllä. Zahran lempipaikan vieressä olevaan kanihäkkiin sen reiän tein, joten Zahra pääsee loikkaamaan sinne helposti. Reikä on häkistä katsottuna sen verran korkealla, että mahdolliset poikaset ei pääse Zahran perässä pois häkistä liian pienenä.

Yelena- ja Lumimyrsky-hermut muuttaa meille ehkä jossain vaiheessa takaisin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!