keskiviikkona, toukokuuta 18, 2016

Perhosen toukkia? ;)


Synt. 8.5.2016
Isä: Joulupähkinä (pk hopeasoopeli, kasv. Katriina Hautala)
Emä: Sateenkaaren Perhonen (lk ps luonnonvalkoinen)

Nyt 9 päivää vanha hamsteripesue videoitu alhaalta päin, terraarion lasipohjan läpi. :D Emo on ollut hyvin salamyhkäinen, joten en ole yrittänyt tunkeilla pesään.

Yleensä teetän vain yhden poikueen per hamsterinaaras. Tämä koska hamsterikasvatukseni on niin pienimuotoista. Nyt jossain mielenhäiriössä lupasin ottaa kasvattamani pk hopeasoopelin uroksen meille hankkimaan perillisiä, vaikka minulla on edellisiäkin poikasia vielä myymättä ja vaikka minulla on "Pähkinän" sisaruksia kotosalla... 😂 Asia oli kuitenkin hyvin tärkeä omistajalleen, ja tiedän, kuinka pahalta tuntuu menettää rakkaan eläimen sukulinja.

Ensin ajattelin Pähkinälle Emma Timlinin kasvattamaa pkr rs hopsua nimeltä Sara LaFountain, mutta Sara kyllä tuli meille nimenomaan ruskeasilmäisyyden takia, ja sellainen sulho sillä on meillä jo katsottuna. Tajusin, ettei sitä olisi mulle itselle mitään järkeä astuttaa hopeasoopelilla, kun en mä nyt varsinaisesti mihinkään hopeisiin tähtää, valkoisia ja luonnonvalkoisia nyt lukuunottamatta...

Sitten minulla olisi oma kasvatti Coco Pops lk suklaa, jolle on valittuna myös suklainen sulho, ja ovat vielä lähisukua tuon hopeasoopelin kanssa. Ja muut naaraat alaikäisiä sekä yhdellä poikaset.

Niinpä minä sitten harkitsin tuota Perhosta ja keskustelin Perhosen kasvattajan kanssa, että tekisinkö poikkeuksen... Siinä olisi värillisesti nyt edes jotain järkeä itsellekin, kun molemmilta tulisi myös sitä cremepuolta, joka nyt olisi minulle hopeaa paljon tähdellisempää... Lisäksi Perhonen oli kyllä äärettömän hyvä emo edellisilleen ja on hyvässä kunnossa, mutta olihan sillä iso pesue.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!