perjantaina, joulukuuta 25, 2015

Kasvattien joulutervehdykset: koirat

Anemoneniityn Picasso "Pomo" (om. Hannu Viertola) on "ollut tosi hyvä ja terve koira niin päästä kuin muualtakin …On muun muassa pelastanut meidän talon tulipalolta  tuli meille kertomaan  ett nyt talon nurkassa tuli irti kun oltiin navetassa….Pomo ei ole ollut koskaan kiinni ketjussa eikä häkissä. Maatilan koira.. "

-*-*-*-*-*-*-

Anemoneniityn Edelweiss "Elsa" om. Johanna Seppälä

-*-*-*-*-*-*-

Sitten paras joululahja kasvattajalle: koeajalla ollut Anemoneniityn Korpikuusi alias Ilpo jää osaksi Suomisten laumaa ja tuntee nykyään nimen Remu. (: Täällä muita kuvia Remusta ajalta, jolloin se oli vielä Ilpo.
"Remu" uuden tyttöystävänsä Saran kanssa. :)

-*-*-*-*-*-*-

Anemoneniityn Amaryllis "Hermann" ja kaverinsa Mosku kävivät syksyllä koirauimalassakin. "Niin viisas on jo että melkein osaa puhua! :-)"

 
Anemoneniityn Amaryllis "Hermann" ja Mosku om. Maija Tuomainen

-*-*-*-*-*-*-


Anemoneniityn Inkaliljalta eli Nemiltä terkkuja:

-*-*-*-*-*-*-


Anemoneniityn Endearing Rose "Zero" om. Maarit Santala

-*-*-*-*-*-*-


Anemoneniityn Coconut "Siru" om. Kirsi Kjäll

-*-*-*-*-*-*-

Anemoneniityn Flower Power "Timi" om. Kari Häkki


-*-*-*-*-*-*-

Ensimmäisestä aussipentueesta Anemoneniityn Akaasiankukka "Siina" ja Aloevera "Viiru" (om. Marja-Leena ja Harri Salmi), jotka ovat juuri käyneet leikkauspöydällä luovuttamassa vauvakamarinsa:1 kommentti:

  1. Kiitos muuten joulutervehdyksestä, joka kilahti mun mailiin ^_^

    VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!