perjantaina, maaliskuuta 20, 2015

Myynti-ilmoitusten aatelia osa 13

"kuvassa oleva iso rottien häkki.mukana tulee kantokoppa,kaikki tarvikkeet ja puruja iso säkki.myydään pitovaikeuksien takia.mukana tulee kolme rottaa jotka ostettiin viime heinäkuussa.
häkki on n.140cm korkea"


Jotenkin nyt tulee sellainen kutina, että ne pitovaikeudet ovat olleet rottien karkumatkoja, kun häkki (Perfect Maxi -pieneläinhäkki) on pitänyt tuollaiseksi rotiskoksi vuorailla! :D Ja vuorailun ansiosta ehkä jääneetkin aroiksi (koska rotat on ostettu eläinkaupasta, oletan niiden olevan käärmeenruokatuotannon ylijäämistöä). Tai sitten omistaja on kyllästynyt lakaisemaan, purut kun lentelevät noilta tasoilta varmaan aika reippaasti lattialle...

Uutenahan tuo häkki maksaa esimerkiksi Zooplussassa 129€ (ovh 219€), alle satasellakin olen kuullut tuota jostain saatavan, joten eipä "varmaan" ole kyseisiä rottia sisällytetty hintaan. ;) Kesyrotta maksaa poikasena kasvattajalta n. 20-30€.  Nooh, ehkä hintaan on lisätty harvinaisuuslisä, harvoin sitä tulee häkkiä tai puruja kaupitellaan pitovaikeuksien vuoksi! :D Tai sitten mukaan tuleva kuljetusboxi on vielä häkkiäkin hulppeampi! Juomapullo, purupussi yms. sälä kun ei maksa muutamaa euroa enempää kappaleelta.

Mitä tästä opimme? Osta myös rotat lemmikiksi kasvattavalta yksityishenkilöltä, joka käsittelee niitä poikasena riittävästi. Kokeneempi kasvattaja olisi ehkä hoksannut varoittaa, että poikaset tulevat 2,5cm pinnojen läpi, eikä ollut vain heti myymässä puljun kalleinta häkkiä. Osa kasvattajista myös ottaa kasvattinsa mieluummin takaisin ongelmatilanteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!