lauantaina, tammikuuta 17, 2015

Tuli aika päästää irti

Hyvää matkaa Lumikeijun luokse, rakas pupunen! Pupuna vietti syksyllä 10-vuotissyntymäpäiviä ja lienee meillä vanhimmaksi elänyt kani.

Hyvää syntymäpäivää!Pupunasta olen aiemmin laittanut 7-vuotissynttärikuvan Lumikeijun kanssa. Vanha pari eli lapsettomina yhdessä siitä asti, kun Pupuna tuli meille kodinvaihtajana, ja pysyttelivät yhdessä Lumikeijun kuolemaan saakka. Koska aiemmin FB:stä blogiini linkittämäni kuvat ovat lakanneet toimimasta, korjasin myös kyseisen sivun.

Hyvää pääsiäistä ja syntymäpäivää! :)


Lumikeiju nukkui pois jo syksyllä 2012. Pupuna asusteli jonkin aikaa yksistään, koska rehki naaraiden kanssa liikaa ja laihtui. Kesällä 2013 syntyi kuitenkin Anemone's Charmmy Kitty, herkkä nuori nainen, jonka alkutaival ei lähtenyt oikein kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti. Koska Pupuna ei ollut kokoaikana saanut jälkikasvua (juuri siksi se oli uskallettu vanhan Lumikeijun kaveriksi laittaakin), sai se Charmmy Kittystä kämppiksen. Charmmy Kitty ja siskonsa Hello Kitty ovat Lumikeijun jälkeläisiä. Lumikeiju on niiden Lumilla-emän Puuterilumi-isän emä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!