sunnuntaina, syyskuuta 14, 2014

Röllin huippupäivä 3.8.2014

3.8.2014 oli Röllin päivä. 

Ensin aamupäivä Ilmajoella luonnetestissä tuloksella 108 pistettä ja laukausvarma. Pisteitä lähti hieman putkiaivoisuudesta pimeässä huoneessa. Rölli oli päättänyt, että emäntä on oven takana ja piste, tepasteli vaan edestakaisin, vaikka mitä vinkkejä koitettiin vaivihkaa antaa. Eli ÄO-testi FAIL, joka toki odotettavissa oli. ;D Harmi kyllä se katsottiin pehmentävänä tekijänä, muuten olisi reippaudellaan saanut kohtuullisen kova! Rölli päätti jättää kohtuullisen hälytysominaisuutensa näyttämättä, mutta puolustushalussa ja terävyydessä on niin pienet kertoimet, että samapa tuo. Ja mikä tärkeintä, Rölli on hyväntahtoinen hölmö, luoksepäästävä, avoin. Ålhammarens Åliver "Rölli"
Toimintakyky

-1=-15p pieni
Terävyys

+1=1p pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu

-1=1p haluton
Taisteluhalu

+2= 20p kohtuullinen
Hermorakenne

+1=35p hieman rauhaton
Temperamentti

+1=15p erittäin vilkas
Kovuus

+1=8p hieman pehmeä
Luoksepäästävyys

+3=45p hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus

+++ laukaisuvarma
Yhteensä

108 pistettä
Tuomarit + päiväys

Irene Puputti ja Heli Herranen, Ilmajoki 3.8.2014

Luonnetestin alkuosa, ennen pimeää huonetta:


Luonnetestin loppuosa, pimeän huoneen jälkeen:


Luonnetestipalaute, sekä mitä tapahtui pimeässä huoneessa! :D


Varpun testauksen päätin keskeyttää, koska muori ei ollut kyllä yhtään oma itsensä vain vajaa vuoden takaiseen MH-kuvaukseen verrattuna, mikä huolestuttaa. 

Luonnetestin jälkeen tein Sirulle jäljen ja jatkettiin Hurttahallille agility-epiksiin. Rölli osallistui supermölli-luokkaan, jossa noin 13 esteen rata putkia ja aitoja. Sijoituimme toiseksi puhtaalla suorituksella! Olen kyllä ylpeä Röllistä. Ja kiitos taas Kirsille mukavasta päivästä sekä kuvaamisesta!

Agilityvideot, otin siis lisästartin samalle radalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!