sunnuntaina, elokuuta 31, 2014

Roosalle ja Essille voitto piirinmestaruuskisoissa

Roosa osallistui Lakken agilitykisoihin Lapualla 30.8 ohjaajana Essi Svan, koska en itse päässyt paikalle. Mini2-luokkaan oli ilmoitettu 4 koiraa, joista Essin oma joutui jäädä kotiin juoksun takia. Roosan kanssa kuitenkin voitto kotiin viidellä virhepisteellä, koska Roosa lähti takaakierron sijaan kiertämään koko esteen ympäri ja silti ylimääräisestä kaarroksesta huolimatta parivaljakko selvitti radan ALLE IHANNEAJAN! :D
Kisasta piti tulla videokin, mutta kamera ei lähtenyt pyörimään, kyllä minä siitä niin mieleni pahoitin. :'( Mutta onneksi LAGUn hovikuvaaja Sami Ritoniemi oli paikalla, joten on edes kuvia muistona.

Räkä poskella! :D

Ja huomatkaa Roosan vaaleat tassut! :)

Essiltä saatu ratapiirros! :) 2-luokan rata siis. Tuomarina: Salme Mujunen
1-luokan rata photoshopattu Essin 2-luokan ratapiirroksesta.
Röllin kanssa otettiin sitten seuraavana maanantaina 1-luokan rata (yllä). Muuten meni hyvin, mutta Rölli oli "vähän" hömpällä tuulella, eikä meinannut muistaa, miten suoritetaan rengas ja miten kepit, vaikka niissäkin oli 6kpl ohjureita... -_- Mutta hyvin herra pysyi lähdössä, irtosi putkiin, pysähtyi kontakteille ja juoksi loppusuoran. :) Seuraavana keskiviikkona otettiin Röllin kanssa revanssi ja nyt meni hyvin. Varsinkin kun annoin sen itse rauhassa hakea renkaan, Rölli ja Ruska kun luulevat rengastelineen olevan monivalintatehtävä... :P Kepitkin meni paremmin ja päästiin neljään ohjuriin: keskellä ja toisessa päässä 1, toisessa päässä 2. Kun toisessakin päässä oli vain yksi ohjuri, niin kokonaisuus meni liian vaikeaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!