torstaina, kesäkuuta 13, 2013

Oriveden Kaikkien Rotujen näyttely 8.6.2013

Oriveden Sanomien lehtíjuttu kertookin jo kaiken olennaisen?!?! :D Mutta kertauksena:
  • Tuomari: Kumpumäki Veli-Pekka (22 aussia) + RYP FCI3
  • ROP + SERT Nemma's Zero Nine "Ruska" (Hautala Leena, Hautala Katriina, Lämsä Orvokki)
    • "Komea uros. Hyvin sopusuhtainen. Mittasuhteiltaan oikea. Erittäin hyväilmeinen pitkä pää. Kookkaat korvat. Kaunis ylälinja. Erinomainen eturinta. Sopiva luusto. Hyvä rintakehä. Erittäin hyvä takaosa. Kaunis punainen turkki. Hyvä draivi liikkeessä ja erinomainen rodun olemus."
    • Tuomari myös totesi suullisesti, ettei voi ymmärtää, miten Ruska ei jo ole valio!!!!!
  • avo-EH4 Anemoneniityn Coconut "Siru" (Hautala Leena, Hautala Katriina, Kjäll Kirsi)
    • "Sopivan kokoinen, reipas narttu, joka kaipaa voimakkaammat kulmaukset eteen. Hyväilmeinen pää. Kookkaat korvat. Hyvä ylälinja. Eturinnan tulisi olla voimakkaampi. Kaipaa lisää '??????' alalinjaan, näyttää tällä hetkellä ilmavalta. Hyvä turkin laatu. Voisi olla sinisempi. Iloiset, hieman lyhyeksi jäävät liikkeet."
Klikkaa suuremmaksi.


Alla kuva vielä parempana:

Kirsi, Tessa ja Siru (en oo varma kumpi on kumpi :D), Ruska, Kata

Pakko lainata alle Facebook-kommentteja kuvasta :D

Näyttelystä on nettilähetys ja FCI3 ryhmäkisa alkaen kohdasta n. 49:54. Minä ja Ruska vilahdetaan siinä, esittäjällä punaiset caprihousut. BIS-kasvattajakisa alkaa kohdasta n. 1:34:30 ja siinä Kirsi auttaa esittämään Reimin kasvattajaluokkaa. Aussi näkyy myös BIS-veteraanikisassa, mutta valitettavasti missään näistä loppukisoista ei sijoitettu ausseja.


Täällä on albumi näyttelyn kuvista. Omistajat jne. saa vapaasti kopioida kuvia, mutta toivoisin, että julkaistaessa kuvien alkuperä/ottaja mainittaisiin! Osa kuvista, lähinnä Ruskan kuvat, mutta myös joitain muita uroksia ©Kirsi Kjäll, loput ©Katriina Hautala. Kuvia ei kannata suoralinkittää albumista omille sivuille, ja haluamasi kuvat kannattaa tallentaa itselle mahdollisimman pian, koska karsin niitä jossain vaiheessa. Niitä voi kysyä myös suoraan minulta, ja myös apua voi pyytää kuvan rajaamiseen, pienentämiseen, vesileimaamiseen, valo/väritasapainon korjaamiseen tms.Albumissa on kuvia aussien lisäksi myös yorkeista (om. Kaija ja Markku Toivanen), ryhmäkisoista FCI1 ja FCI5, BIS-veteraani ja BIS-kasvattaja.

1 kommentti:

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!