torstaina, huhtikuuta 05, 2012

Aussitreffit

Jos jotain kasvattiamme ei ole vielä syystä tai toisesta tavoittanut tieto huomisista Aussitreffeistä, niin tässä tulee! :) Tervetulleita ovat kaikki muutkin australianterrierit.

Treffit pidetään huomenna, perjantaina 6.4. klo 12, Lapuan Latosaaren pihassa.

Tiedossa muiden saman rotuisten kanssa koiramaista hauskanpitoa ja harjoittelua, kaikki on vapaaehtoista ja osallistujista kiinni. Voidaan vaikka pitää näyttelyharjoitusta Vaasan näyttelyä varten tai tokoilua. Varustathan mukaan itsesi, koirasi ja iloisen mielen lisäksi paljon nameja, tarvittaessa leluja, jos koira niistä tykkää, ja kunnollisen taluttimen ja pannan/valjaat, sekä itsellesi ja mahdollisesti koirallesi ulkoiluvaatteet. :) Näyttelyharjoituksesta kiinnostuneet voisivat varustautua myös näyttelytaluttimella (ohut koiran kaulanympäri menevä hihna, joka kiristetään niskaan).

Haaveena olisi alkaa toistuvasti kokoontumaan aussimaisella meiningillä Aussikerhon pohjanmaan alaosastona. Mutta mukana oleminen ei tietenkään sido mihinkään yhdistystoimintaan tms! :D

Yhteyshenkilöt:
* Kirsi Kjäll, puh. 050-3466750, e-mail: kirsi.kjall(at)netikka.fi Kanervakallion ponit
* Leena Hautala, puh. 050-5188659, e-mail: leena.hautala(at)netikka.fi Anemoneniityn kennel

Lilja, Topi ja Varpu toivottavat tervetuloa! :)

Hyvää Pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!