tiistaina, huhtikuuta 05, 2011

11 lemmikkiä ja haju sen mukainen?!?!

Päivän linkki = Hyvästit sotkulle (Kausi 2, Jakso 6) Näkyy vielä 3 päivää Ruutu.fi:ssä.

Mielenkiintoinen jakso ihan jo siitä syystä, että mukana on myös lemmikkejä, eikä "vain" perus koiria ja kissoja, vaan musta hermeliinin näköinen kani, eikä mitä tahansa jyrsijöitä, vaan vähän harvinaisempia kavereita eli chinchilloja. Chinchillat näyttivät hauskan kesyiltä otuksilta kiipeillessään lasten päällä. Silloin harvoin kun niitä näkee, niin ne on yleensä arempaa sorttia. Niillä oli myös itsetehdyt ja vissiin aika tilavatkin häkit.

Mutta sitten sinne sotkupuolelle. Joka paikka on täynnä chinchillan ja koirankakkaa, kissojen vessa oli sen näköinen, että meikäläisen kissat ei olisi ikimaailmassa menneet sen lähellekään ja kaiken huipuksi hienostunut Kim-täti joutui opettaa isäntäväelle, kuinka pupun häkki siivotaan! Pienin ongelma taisi olla siinä, että kissat kulkivat pöydällä nuolemassa voita lautaselta.

Ohjelman aikana kertoja kauhistelee, että talossa on 11 lemmikkiä ja haju sen mukainen. Minä, joka en ole mikään maailman siistein ihminen, asun kaksiossa 15 lemmikin (Sara-hamsu ja sen 9 poikasta, 2 kissaa, 2 kesyrottaa ja pääsääntöisesti 2 aussia) kanssa, eikä olla tuota pistettä lähelläkään!

Jäin muuten koukkuun katsottuani pari jaksoa kyseistä sarjaa hoitaessani pari viikkoa Timin ja Roosan tyttäriä, Siinaa ja Viirua, heillä kun on sellainen ylellisyys kuin TV! :D Aloin sitten seuraamaan sarjaa Ruutu.fi:n netti-tv:stä. (Näkyvillä olevat jaksot täällä.) Se alkaa jo tehdä tehtäväänsä! Kävin pari päivää sitten läpi vaatehuoneeni sisältöä ja pussitin ne, mitä en enää käytä, mitkä eivät ehkä edes ole minun vaatteitani vaan ehkä siskoni ja joutuneet sinne vahingossa jne. Sitä ei ole tapahtunut ehkä 10 vuoteen! :D Ja tänään imuroin, pesin lattian, vaihdoin lakanat, imuroin patjaa ihan kuin Kim-täti näytti, pudistelin peitot ja tyynyt, tuuletin kämpän....... No, ei sentään minullakaan se kämpän siivoaminen ole yhtä harvinaista kuin vaatekaapin sisällön karsiminen... Ja sitten kun meillä oli oikein raikasta ja mukavaa, niin Ruska kakkasi lattialle! ;D Jotain mitä ei ole tapahtunut enää hetkeen, niin tietenkin nyt. Paluu arkeen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!