sunnuntaina, lokakuuta 24, 2010

KV Seinäjoki 23.10

23.10. KV SEINÄJOKI 1,3,5,6,8. Aussit Maja Korošec, Slovenia. Sakemannit Thord Byström, Ruotsi. Näyttelyn sivut
~> Varpu, Rölli, Dina, Siina

Kotona kuvatut Siina, Rölli ja VarpuROP-PENTU + KUNNIAPALKINTO
Ålhammarens Åliver "Rölli" om. Katriina & Leena Hautala
Excellent type, nice outline. Good head & expression. Excellent front, topline & angulation. Good tailset and carriage. Moves correctly. Show himself very nicely.
Erinomainen tyyppi, kiva profiili. Hyvä pää ja ilme. Erinomainen etuosa, ylälinja ja kulmaukset. Hyvä hännän kiinnitys ja kanto. Oikeanlaiset liikkeet. Esiintyy erittäin kivasti.
Rölli poseerasi vapaasti koko rahan edestä! :D


JUNIORI 1. + ERINOMAINEN
Anemoneniityn Alppitähti "Dina" om. kasvattajat & Päivi Koski
Typical young bitch with a very nice outline. Lively temperament. Good head & expression. Good topline. Well-angulated. Enoughly strongly made. Good tailset & carriage.
Tyypikäs nuori narttu jolla oikein kivat piirteet. Eloisa temperamentti. Hyvä pää ja ilme. Hyvä ylälinja. Hyvin kulmautunut. Riittävän vahva rakenne. Hyvä hännänkiinnitys ja kanto.
Päivi handlasi Dinan, joka naistenvaivojen aiheuttamasta känkkäränkkäpäivästä huolimatta ei pettänyt odotuksia! :)

 JUNIORI 2. + ERINOMAINEN
Anemoneniityn Akaasiankukka "Siina" om. Marja-Leena Salmi
Nice, typical young bitch. Well-prop. body. Nice, feminine expression. Good front, well-angulated. Good tailset & carriage. Moves nicely. Bad coat quality.
Kiva, tyypikäs nuori narttu. Hyvät rungon mittasuhteet. Kiva, narttumainen ilme. Hyvä etuosa, hyvin kulmautunut. Hyvä hännänkiinnitys ja kanto. Liikkuu kivasti. Huono karvanlaatu. (jouduin trimmata tosi lyhyeksi)
Vaikka Siina on muuten kuin ilmetty isänsä, sillä on Roosan kasvot. Tässä kuvassa niissä on kuitenkin nähtävissä jotain isääkin, jotain surumielistä, mikä on ominaista Timin rauhallisille ilmeille. :)
 

NUORET 4. + ERINOMAINEN
Black Back Bananarama "Varpu" om. Katriina & Leena Hautala
Nice, typical bitch. A bit high on legs. Nice, feminine head with good expression. Well-angulated. Good topline & tailset. Excellent movements. Nicely shown.
Kiva, tyypikäs narttu. Hieman korkeat jalat. Kiva, narttumainen pää ja hyvä ilme. Hyvin kulmautunut. Hyvä ylälinja ja hännänkiinnitys. Erinomaiset liikkeet. Kivasti esitetty.
Ei meinaa tunnistaa siistittyä Varpua samaksi rasavilliksi koiraksi! :D

Näyttelypäivä oli raskas, mutta tosi mukava, koska tuomari oli ystävällinen, samoin muut aussi-ihmiset. Saksanpaimenia ei päästy katselemaan ollenkaan, koska niiden kehä arvosteltiin aika lailla yhtä aikaa. Niillä oli jaeltu ERIä hyvin säästeliäästi, mutta kaikkea muuta kyllä senkin edestä... Pitää muistaa! :D

Loput kuvat:

Rölli arvosteltiin meidän koirista ensimmäisenä.
Kyllä jännitti, koska odotukset Röllistä oli korkealla! :)
Rölli ja vasemmalla Ruskan näköinen samassa luokassa kilpaileva pentu, Terriway Replay Level, joka on meidän Timin ja Roosan sukulainen. Tämän pennun isänemänisänisä on myös Timin isä, ieee taas on Roosan eee ja Roosan emänisä on pennun ieei. ;)
Kannatti käydä mätsäreissä hölmöilemässä! Nyt Rölli osaa jo esiintyä. :) Terriway Replay Level taustalla.
Rölli on helppo esittää! :D
Se siitä hyvästä käytöksestä! Kun ruusukkeet on saatu, voi aloittaa sikailun. Sanonta "Kun on matti kukkarossa, koiratkin kusee kintuille" pitää valitettavasti paikkansa!
Komia!
Ensikertalaista Siinaa jänskätti vallan mahdottomasti, mutta selviytyi kuitenkin ERInomaisesti siskonsa esimerkillä! :) Tuomari naureskeli vain, että neiti vissiin tykkää syömisestä?! ;D
Voi apua, kun ujostuttaa! :D
Koska Siina ei tiennyt näyttelyistä mitään, se päätti antaa ihmisten päättää, mikä on parasta. Kiltti koira!
Saihan se Siina laitetuksi tassua toisen eteen! :)
Oikealla näkyy Wohwelin Mannu Diida, joka tuli luokassa kolmanneksi.
Takaa pilkistää Dina-siskon peffa. :)
Siina seisoo kainosti. Takana Dina yrittää luoda kontaktia vierustoveriinsa.

Dina ja Päivi!
Dina sanoo Siinalle, että näin se käy!
Varpu oli Nuorten luokan ensimmäisenä, joten Juniorien kilpailuluokan jälkeen sain vaihtaa äiteeltä Varpun ja Siinaan lennosta.
Meidän Varpu-keijukainen se siinä! Takana vasemmalta Juhani ja Chiliberry's Angelica, Marjo ja Bluepeppers Fox-Berry, Maiju? ja Terriway Hot Or What, Anne ja Truozzy's Black Cat Blues -Timin sisarpuolen tytär ja Roosan ja Varpun serkku.
Tuomari näyttää, että nyt Varpu tekee ympyrän. Varpu tuli luokassa neljänneksi ja serkkunsa viidenneksi, muiden järjestystä en ehtinyt panna merkille.
Meidän Varpahainen sai ekan ERInsä! :)
Pikkasen selkä kaarella, kun Siinan pitää kainostella! ;)
Pikku-Ruska oli mukana seuran vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!