maanantaina, maaliskuuta 16, 2009

Koirakuvia

Koirakuva-viikkohaaste 33: Kuvia tekstin pohjalta

Viikon koirakuvahaasteena oli teksti, jonka pohjalta piti laittaa kuvia. Tässä alla on pätkä siitä tekstistä, johon liittyvää kuvaa sain löydettyä. Viikkohaasteen sivulta löytyy koko teksti.

"Aurinko paistaa merellä, ja sillä on kova työ saada kaikki loistamaan kuin hopeinen vyö..."

Nämä kuvat on otettu heinäkuussa 2007 Kokkolan agilitykisaa ennen. Kisapaikka oli muistaakseni aika lähellä merta, mutta tarkemmin se taisi olla joen suulla. Timi kävi siinä virkistäytymässä ennen kisaa. Tuohon aikaan aurinko paistoikin kauniisti. Myöhemmin sitten satoi...


"On meri kovin märissään ja santa kuivaa niin! Ei edes pilven hattaraa nyt eksy taivaisiin. Ei linnun lintuakaan nyt liidä näkyviin."

Mistyllä on ikää muutama kuukausi näissä kuvissa, jotka on otettu meidän kodin viereisellä hiekkamontulla, jossa muut koirat ovat juosseet ja riehuneet pitkät tovit Mistyn keskittyessä kaivamiseen.

Misty väsähti

Misty kaivaa


Koirakuva-viikkohaaste 32: koiran kieli


Viikon koirakuvahaasteena oli koiran kieli, jonka saa käsittää kirjaimellisesti tai vaikka elekielenä.

Roosalla on hassunvärinen kieli:


Roosa elokuussa.


Timi ja Roosa saavat kesäkuussa nuolla jätskin lopun.

Roosa 13kk & Kata

Roosa ja 1v-synttärilahja!

Tässä touhussa pitää olla kieli keskellä suuta! Samalla seuraa Timin ja Roosan astutustarina, joten varoitan räävittömistä kuvista!

Roosalla on juoksu jo vaikka kuinka pitkällä ja pariskunta ei oo vieläkään jäänyt kiinni toisiinsa. Timillä on homma vähän hakusassa. Ei se oo niin helppoa kuin luulisi! ;D Hankaluutena on vielä se, että Timi on suurista puheistaan huolimatta täysin kokematon tässä hommassa ja sitä ujostuttaa aivan liikaa antaakseen yhtään "avustaa".Välillä se erehtyy osoitteesta ja nylkyttää mitä sattuu, kuten etujalkaa...


...tai etuPÄÄTÄ!


Tuleekohan tästä nyt yhtään mitään?!?!?


Takajalka on se vakio! ;) Onhan Timi opiskellut nylkytyksen saloja alunperin isojen koirien parissa...


16. juoksupäivänä Roosa käytetään progesteronitestissä ja tulokset tulevat seuraavana päivänä: nyt vauhdilla keinosiemennykseen!!!

Kännykällä otettuja kuvia:Saimme onneksi ajan Mai-Vet-klinikalle. Timiä vaan ujostuttaa niin, ettei sillä ole päässä yhtäkään eroottista ajatusta, kun eläinlääkärin kädet on sen haaroissa. Lopulta eläinlääkärin onnistuu herutella Timiltä kuppiin jotain, missä mikroskooppi paljastaa jopa olevan ihan elämääkin! Sisältö ruiskutetaan ohuella letkulla Roosan sisuksiin.


Timi ja Roosa parisuhdeterapiassa. ;)

Tyytyväiset asiakkaat:

Roosa on hyvällä tuulella, mutta Timi on ihan vainaja.Terapia kannatti. Timi nimittäin tajusi, että sillä nylkyttämisellä on jokin tavoitekin!!!!

Seuraavana päivänä nimittäin aussit jäävätkin yllättäen jumiin! Mumma pitää kaulapannasta Roosaa, joka tuli viimetipassa "katumapäälle". Nyt se on myöhäistä.Ja illalla vielä uudestaan! Roosa sylkee mielessään tulta ja Timi on vähän hädissään, että hän on nyt paha Roosalle. Kyllä se kehumalla siitä selviää.Tämän jälkeen Roosa antaa vielä Timin ikään kuin säälistä yrittää astua, mutta on itse vähän toisen asialla. Hetken juputtamisen jälkeen se kellahtaa selälleen ja tuuppii Timiä mahaan takajaloilla kuin kissa. Tätä jatkuu pari päivää. Sitten jotenkin Roosan epähuomiossa (?) sattuukin niin, että ne jäävät taas jumiin!Tämän jälkeen Timi on ollut maailman onnellisin aussi.

3 kommenttia:

 1. Anonyymi12:22

  On tosiaan oudon värinen kieli tolla Roosalla, ettei vaan olis suvussa siniverisyyttä ;)
  Mäkin saan aina nuolla jätskin loput ja se on mun mielestä tosi hyvää :)

  Apua mä oon nyt pikkusen nolo, kun en osannu odottaa ollenkaan tollasia kuvia, enkä oikein saa sanaa suustani :o
  Aika hassu toi Timi noitten 'hommiensa' kanssa ja varsinkin noi kohteet :D
  Toi Timin eläinlääkärireissu on kyllä varmaan hiukan arka asia ja, että vielä mennään länttään siitä kuva kaikkien nähtäville niin en yhtään ihmettele jos poika oli ihan kipsissä :o
  Ja noista lopuista kuvista mä en sano enää mitään...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi23:14

  Roosan kieli näyttää mustikkaiselta. =D On tosiaan erikoinen toi Roosan kieli. Emmepä ole ennen tuollaista kielilläpuhujaa nähneet. ;-) Postauksessa alussa olevista kuvista tulee tosi kesäinen fiilis! Jospa pian tulisi kesä ja niin koirat kuin ihmisetkin pääsisivät uimaan. :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi19:42

  Nylkytystä <3

  VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!