perjantaina, helmikuuta 27, 2009

Reittihakuja

Näin kun ramppaa näyttelyissä aina kaikissa peräkylien nuorisotaloilla ja koska kaikki kani- ja koiraihmiset asuvat sivutien sivutien sivutiellä keskellä mettää, niin saattaa ajoittain olla tarpeen vähän tutkailla netistä reittejä. Tokihan saatiin viimevuonna äntiin hommata sen tomtomi, mutta käydääs tässä vähän läpi näitä reittipalveluja, kun työkkärin kurssilla niitä tutkailtiin toisten opetellessa käyttämään tietokonetta. ;)

Itse oon aina tähän asti käyttänyt Eniron Reittipalvelua, mutta se on suhteellisen epämukava. Vastaava, mutta huomattavasti selkeämpi onkin uusi tuttavuuteni Keltaisten Sivujen Reittihaku. Ihan fiksu oli myös Google Maps, jonka kartta oli kiva, kun sitä pystyi zoomata eteen ja taakse hiiren "rullalla".

Ihan näin muuten vaan tosi mukava räplättävä, ei niinkään reittiapuna, on Kansalaisen Karttapaikka. Siellä voi klikata jotain kohtaa kartalla, jolloin se siirtyy karttaruudun keskipisteeseen, helpottaa huomattavasti zoomailua! Kun zoomaa tarpeeksi lähelle, niin kartasta voi laittaa ilmakuva-näkymän. Se onnistuu Karttapaikka-logon alapuolella, jossa saa valita kartta- tai ilmakuva-näkymän. Linkkiesimerkeissä meidän tupanen. Zoomailkaa kauemmas, niin voitte ihailla metropoli Suur-Kauhavan esikaupunkialuetta Ylihärmää. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!