tiistaina, tammikuuta 13, 2009

Vuoden Voittaja -hamsterituloksia

Ottaen huomioon, että kasvattajanimeni meni tauolle jäsenmaksun myöhästymisen vuoksi hieman vajaa vuosi sitten, joten loppuvuonna syntyneet eivät ole edes kasvattajakisassa mukana, on Anemone's hamsulalla aika hyvä edustus viime vuoden hamsterikisassa!!!

Ensin kaikki hamsterit yhdessä:

Vuodenvoittaja hamsterit – ei- ja koestandardihamsterit
4. KGG08 Anemone's Kissankulta, om. Minna Tuominen (29p)

Vuoden Hamsterikasvattaja 2008, ei- ja koestandardi-luokat
3. Anemone's (29p)

Sitten eritellään kääpiöt ja syyrialaiset:

Vuoden voittajat - koestandardi syyrialaiset
2. KGG08 Anemone's Kissankulta, om. Minna Tuominen (29p)

Koestandardi kasvattaja - syyrialaiset
1. Anemone's (29p)

Venäjänkääpiöhamsteri roborovskit - standardi:
3. Cepimirus**om. Katriina Hautala (23p)

Roborovskikasvattajissa olisin sijoittunut toiseksi, jos minulla olisi ollut niille kasvattajanimi, mutta Anemone's ei ole ollut vuosiin voimassa muuta kuin syyrialaisille. Tosin, eipä sillä 23 pisteellä oltaisi kovin hurrattu Destiny's 94 pisteen rinnalla, mutta kakkosena oltaisiin oltu. :) Destiny's on nyt kuitenkin hienosti ansaitulla ykkössijalla ainoana sijoittuneena robokasvattajana, onnea Heli!

Huomioittehan myös, että Sanna Reipas olisi voitokkaine syrkkeineen yltänyt vieläkin korkeammille kasvattajasijoille!!!! Jos vain Sannalla olisi se kasvattajanimi. Onnea Sannalle ja Iirille sekä kiitos Minskille Nikon näyttelymenestyksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!