tiistaina, heinäkuuta 08, 2008

Päivän lainaus...

8.7. myytävät marsut
25.6. tapahtumakalenteri
24.6. myytävät marsut

Ei sillä, etteikö saisi kysellä, mutta oli kyllä ihan pakko laittaa, kun Apulassa nämä näin ja alkoi kyllä niin huvittaa... Tämä ensimmäinen varmaan kuulostaa tutulta monen kasvattajan korvaan! Oli kyse sitten koiranpennusta tai vaikkapa marsunpoikasesta. Alempi on muuten vain (toivottavasti) opettavainen tarina.

Päivän lainaukset:

molemmat
JOS SOITTELET KOIRANPENNUISTA,ILMOITA HETI ETTET ILMEISESTI VIELÄ TIEDÄ MITÄ HALUAT. KOVINKAAN MONI EI JAKSA KUVIA LAITELLA SÄHKÖPOSTIIN YM HUVIKSEEN.KUN KYSEESSÄ ON ROTUKOIRA,NÄET SEN SATAVARMASTI NETISTÄ IHAN MUUTENKIN,MINKÄNÄKÖINEN KO.PENTU ON.ÄLÄ TUHLAA MUIDEN AIKAAA!!!!KIITOS
kyllästynyt 09090909000 (ilmoitus jätetty 06/7/2008)

Rotupentuja.
Päätimme teettää pennut kotikoirallamme Bellalla, pentujen isä on naapurin Musti, myös samaarotua oleva koira. Niillä ei oo turhaan näyttelyissä tai kokeissa käyty, sehän on eläinrääkkäystä. Pennut on tosi suloisia ja sehän on pääasia. Ja näillä rahoilla meidänkin perhe pääsee etelään kylmää pakoon.
Kasvattajana on kiva olla, vaikka ei tiedäkään mitään rodun jalostuksesta eikä perinnöllisistä sairauksista. Pennun ostajat ottakoon itse selvää. Netistä löytyy kaikenlaisia sivuja.
Näiden vanhemmat on lonkkakuvattuja ja kyynärpäät tarkastettu. Ihan terveitä ovat B-ja C. Ja koirahan on paljon muutakin kuin luusto.
Aattelin pyytää näistä pennuista ihan saman 1000 euroa, kuin nuo rotujärjestönkin kasvattajat. Onhan nääkin rekisteröityjä, ja ei oo taatusti moneen sukupolveen näyttelyissä stressatuista suvuista.
kasvis 013-779889 (ilmoitus jätetty 08/7/2008)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!