lauantaina, kesäkuuta 14, 2008

Jyväskylä + Toko

Tänään oli Jyväskylän näyttely, jonne matkaan lähti meiltä tällä kertaa vain yksi marsu, Plum Pie**, robo (Anemone's) Cepimirus** sekä hiiret Anemone's Jedin Paluu (pk ssp n), Jerome (pk ssp u), Joulusatu (pks ssp n), Korpinkutri (pka ba n), Korpinkynsi & Kreivi Dracula (pk ba u), Leia Organa (pka ssp n) ja Luke Skywalker (pka ssp u). Muiden tuloksia en tiedä, mutta marsupuolella Pumpuli nappasi kolmannen sertinsä ja valmistuu muotovalioksi! :D

Koska meillä oli samana päivänä ToKo koulutusohjaajakurssi ja Cillan 61. tiineysvuorokausi, en lähtenyt itse reissuun, vaan pakkasin eläimet Petran luo. Kauhavalta meidän ja Petran ellut jatkoivat matkaa Marin matkassa Jyväskylään ja takaisin. Ellut yöpyvät myös tämän yön Petran kotona myöhäisen kotiutumisen takia. Kiitokset Petralle majoituksesta ja Marille marsun handlerina olemisesta sekä hamsterinkin hoitelemisesta! Kiitokset myös Marialle, joka hoiteli meidän kahdeksan hiiren ilmoittautumiset ja numeroimiset aamulla jne!!

Hiiret ilmoitin "vain" katselmusluokkaan, koska se on kilpailuluokkaa edullisempi, enkä uskonut meidän hiirten olleen aivan nyt huipputasoa. Pitää kuitenkin yrittää metsästää näitä Laatu 1/2-mainintoja kasvattajanimen säilyttämiseksi. Niitä voi saada katselmusluokassakin, jos on saadakseen, ja niihin ilmoitetaan hiiret, joiden omistajalta puuttuu asiaankuuluva kilpailuvietti. ;D Kyseisille värimuunnoksille tyypillisesti mustilla tuntui olevan tania peffassa ja siameseilla karvanvaihtoraitoja... Joten meikäläiset eivät hiirten rop-sijoja varmasti olisi hiponeet, ellei sitten sama ongelma sattunut olemaan kaikilla päivän hiirillä. Joka tapauksessa silloin harvoin, kun meikäläisen hiiret näyttelyyn pääsevät, niin kaikki kynnelle kykenevät pitää ilmoittaa siinä toivossa, että näillä meidän pienillä kasvattimäärillä saataisiin kokoon vuosittain vähintään 5 Laatu 1 tai 2. Mielenkiintoista vain valita hiiristä ne, jotka sattuvat juuri sillä hetkellä olemaan joko hyvässä massassa, turkissa tai värissä. Ne kaikki kun eivät tunnu asuvan samassa hiiressä juuri silloin, kun se meidän harvinainen hiirinäyttely on tulossa. xD Ei voi jättää kaikkea talven EPJYn hiirinäyttelyn varaan, koska silloin meillä todennäköisesti vaihdetaan taas syyskarvaa, joten aina pitää yrittää edes.

ToKo koulutusohjaajakurssi oli Etelä-Pohjanmaan Kennelpiirin tokojaoston järjestämä. Kurssille oli rajoitettu 20 osallistujaa ja sinne me mentiin Kauhavan Kennelkerhon suosituksella. Kurssin vetäjä oli tuomari Jaana Ala-Lähdesmäki. Kurssi oli vain kolmiosainen, joten vähän jännitti, että miten meidän viimeiselle kurssille osallistumisen kanssa käy, kun Cillalla oli noin hilkulla aika, mutta lämpökäyrien perusteella uskaltauduttiin Seinäjoelle aamulla lähtemään mumman jäädessä lapsenvahdiksi. ;) Niin me sitten suoritettiin se kurssi ja vielä uupuu tositilanteisiin eli kokeisiin tutustumiset.

Tämä agilitykausi saattaa olla tänä vuonna vähän hiljainen, koska edellä mainitun viimeistelyn lisäksi kalenterissa on koiranpentuja, BH-koe ja kasvattajakurssi 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!