maanantaina, kesäkuuta 04, 2007

Kuulumisia

Koko keväänä ei ole vissiin laitettu tänne synttärionnitteluja, joten tässä tulee nyt sitten kimpassa kaikki:

ONNEA!
*Della 29.4 & kissat 7v*
*Pinja 13.4 4v*
*Timi 7.4 3v*
*Sisu 4.6 1v*
*Misty 1.6 ½v*

Vihreillekin niityille on lähdetty... :´( Marsumuorit Tähti ja Julia sekä marsuvaari Druidi. Valitettavasti myös vähän nuoremmastakin päästä eli Esmeralda sai raskausmyrkytyksen ensimmäisillä helteillä.

Muuten kesä on kyllä otettu innolla vastaan. Koko kevään Masa yritti sinnikkäästi saada Nemon muuttumaan naaraaksi, mutta nyt se näyttää jo luovuttaneen. Masut vetää vihreää jo ihan tuosta vaan niin kaneilla kuin marsuillakin. Eläinhuoneessa on ollut pakko pitää ikkunaa auki ja siitäkös Diciembren toinen silmä otti nokkiinsa. Parissa päivässä silmä kuitenkin tuli ennalleen hyvällä voiteella.

Eilen nurkkajengi oli ensimmäisenä viettämässä pihapäivää. Tänään on vihreän laatikon jengin vuoro. Pikku-Pähkinä palloilee heidän seurassaan. Varsinaiset kesäASUNNOT ovat hieman remontissa, mutta pari kanihäkkiä otettiin päiväkäyttöön ja vuorottelun aloittivat tänään hermeliinit Flávio ja Miguel. Leikkimökkikin on tyhjätty ja puutarhatontut herätetty talviunesta, joten sinnekin pääsee kohta porukkaa viettämään kesää.

Päivän lainaus:
"SÖPÖT JA ARVOTTOMAT
Kun pupu on käynyt läpi kosmetiikkateollisuuden kauneushoidon, ei pupusta sen jälkeen saa edes rukkasia. Pääsiäispupu on tästä hyvin, hyvin vihainen."
Lähde: Voima 03/2007 HUHTIKUU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!