keskiviikkona, huhtikuuta 26, 2017

Ilmoitusten aatelia osa 26: tästä massakas marsu!


Kun sain vinkkauksen tästä ilmoituksesta ja klikkasin sen auki, minulle avautui ylläoleva ilmoitus. Siinä vaiheessa uskoin vielä puoliksi, että ilmoituksen aiheena todellakin on marsu, tai joku muu tummanruskea marsunkokoinen möykky kuvan dunan välitasanteen alapuolella. Ei marsuille kovinkaan sopiva saati käytännöllinen häkkiratkaisu kyllä epäilytti, puhumattakaan heinän ja kuivikkeiden puutteesta. Mutta ei kai nyt jo melkein 2020-luvulla enää kukaan sekoita marsua ja hamsteria? :D Kyllä vaan, vieläpä sellaisen omistaja.

Onneksi seuraavat kuvat paljastivat, että dunassa asustaa pikkuruinen venäjänkääpiöhamsteri. Puolivuotias, käytännössä aikuinen sellainen, näyttää ihan luovutusikäiseltä poikaselta. En tiedä, mistä käärmeenruokatukusta tuokin reppana on kotoisin. :'( Mutta on sillä ainakin tilaa viipottaa. Toivottavasti kuivikkeiden, ruokien ja virikkeiden vähyys johtuu vain valokuvan ottamisesta siivouksen yhteydessä, mutta jos näin ei ole, niin onneksi pääsee (toivottavasti) uuteen kotiin. Ei se nyt ainakaan kovin paljon huonompi voi olla! :D (tottakai voi...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!