perjantaina, huhtikuuta 20, 2012

Pupuadressia pukkaa taas

Allekirjoita: http://www.adressit.com/vaatimus_jasenkokouksesta_suomen_kaniyhdistykselle

Naura kommenteille: http://www.adressit.com/keskustelu/30182 jne.

Ja niin vaan tästäKIN adressista tuli standardin taistelutanner, justiin niin kuin jo ensimmäisen kaniaiheisen adressin kanssa. Ja ketkä siellä nyt vouhkaa ja vinkuu? Mitenkään adresseja vähättelemättä, haluan saada teidät ajattelemaan asiaa oikeassa mittakaavassa: netissä on vaivainen pieni pupuadressi, joka vaatii meille jäsenkokousta, joka on joka tapauksessa tulossa, joten MIKÄ ONGELMA tämä on adressin vastustajille?!?!?!? Miksei sitä voi vaan jättää allekirjoittamatta, jos asia ei tunnu omalta? Jotenkin tuntuu, että juuri ne henkilöt olisivat kovinkin huolissaan, jotka ovat hallituksen puolella, tai joita ei muka kiinnosta. Kysymys vaan kuuluu, että MISTÄ he ovat niin kovin huolissaan, että meidän suut (tai pikemminkin sormet) pitää yrittää teipata? Hallitus on antanut vastineensa jo ensimmäisellä kommenttisivulla (#11), joten eikös homma ole nyt hallitusmyönteisten mielestä kunnossa? Ei syytä paniikkiin tai riitelyyn ja jopa adressin laatijan haukkumiseen? 

Pari mielenkiintoista seikkaa myös nousi esille kommentteja lukiessani. En jaksa lukea niitä uudestaan, mutta kiinnostaisi tietää, että kumpi "puoli" toi esille standardin, joka ei adressiin mitenkään kuulu. Varmaan joku jota ei kiinnosta... Toinen mielenkiintoinen seikka on, että vain "opposition" edustajat (osa) ovat kirjoittaneet omalla nimellään, sekä yksi puolueettomaksi ilmoittautuva. Adressin vastustajat kirjoittelevat nimimerkeillä tai ilman, kumminkin onneksi tunnistettavasti. Tässä kun ei enää asiat riitele vaan toden totta ihmiset henkilökohtaisuuksiin kajoten!

Siinä oli nyt paljon kysymyksiä, mutta varmasti hyvin ymmärrettävistä syistä suljen kommentointimahdollisuuden tästä tekstistä.