keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2012

Kevät

Eilen vietettiin Kennelliiton koiranpäivää.
Sakemannitytöt juhlivat samalla synttäreitään naapurin isossa aitauksessa. :)

Della 29.4.2012 - 12v
Pinja 13.4.2012 -  9v
Nemi 21.4.2012 - 2v


Edellispäivänä Ruska ja Rölli näyttivät 8 kuukauden treeneissä käynnin tuloksia videolle. Ruska muutin täytti pari viikkoa sitten 2 vuotta!


Kissat puhuttavat varsinkin nyt keväällä. Tässä saksittua...

SEURA 10 - 8.3.2012

ILKKA 20.4.2012

Meillä kissat ulkoilevat vain kytkettynä tai aitauksessa. Mielestäni kissan paikka ei nykypäivänä todellakaan ole vapaana ulkona! Kissan päästäminen ulos valvomatta on yhtä vastuutonta, kuin jos sama tehtäisiin esim. koiralle tai kanille. Navettakissat yms. minä ymmärrän, koska ne tekevät työtä pitämällä jyrsijät kurissa maatilalla. Mutta lemmikkikissan päästäminen vapaaksi on vain omistajan mukavuudenhalua. Kissalle voi sattua melkein mitä vain! Uskomatonta, että ihmiset ovat valmiita ottamaan sen riskin rakkaan lemmikkinsä suhteen! Lisäksi kissa on lainsuojaton vapaana tallustellessaan, eikä monikaan katso sitä hyvällä. Ehkä jos kissan koti on metsän keskellä, kaukana naapureista ja autoista, riippuen metsän muista asukkaista; ilveksille ja huuhkajille kissa on oiva saalis.

Miska
Simba & Ruska

Oravan söpöläinen on ruoka-aikana kotona:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!