sunnuntaina, huhtikuuta 08, 2012

Hyvää pääsiäistä ja syntymäpäivää! :)


Kun nyt sopivasti sattui netissä kohdalle, niin tämä on nyt myös Kattihaaste #13: Synttärit päivitys. :) Musta Simba täytti 12 vuotta 1.2. Punatabby Miskan syntymäpäivä ei ole joko tiedossa, tai tieto on mennyt hukkaan, joten olen tavallaan "viettänyt" molempien synttäreitä Simban syntymäpäivänä. Todellisuudessa Miska on syntynyt hieman myöhemmin keväällä, huhti-toukokuussa. Sen kummemmin emme tilaisuutta juhlistaneet, mutta kevääntulo itsessään merkitsee kyllä kissoille sikäli juhlaa, että ne pääsevät ulkoilemaan aitaukseen.

 Kissoja ei tahdo enää pidätellä sisätilat! :) Tahtovat innokkaasti jo päästä tarhaan ulkoilemaan. Mutta vielä joutuvat odottaa, kunnes siellä tarkenee olla yötä. Tai sitten kissojen pitää opetella matkustamaan pyörän kyydissä! ;) Tarha kun on kotipihassa, mutta minä kissoineni asun rivitalossa.


Hyvää pääsiäistä kaikille, meillä sitä vietettiin rakkaan Tinttahousumme synttärien merkeissä! ;)

Ja koska olen ollut viime kuukaudet kaikkea muuta kuin aktiivinen päivittäjä, onnentoivotukset nyt vasta myöskin Varpulle, Roosalle ja Röllille helmikuun merkkipäivien johdosta!

Kuten näiden kahden kuvan eroavaisuuksista voi päätellä, en osaa vielä oikein käytellä ostamani järkkärin kaikkia asetuksia! ;) Yllä oleva kuva on otettu tutulla ja turvallisella pokkarilla Canon Digital Ixus 80 IS, alempi siis Canon EOS 1000D Kit. Järkkäri on pitempään ollut varsinkin äiteen haaveissa, mutta kun sellaisen hinnallahan saa jo koiran! ;D Nyt kuitenkin sain sen ostettua edullisesti, mutta vähän käytettynä, kameran saatua väistyä uudemman mallin tieltä.

Myös ikääntyneitä synttäripupuja pitää muistaa. Kuvat suurenevat klikkaamalla.


Suruakin on kohdattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!