keskiviikkona, helmikuuta 25, 2009

Austerit

Aussikerhon sivuilla on vihdoin julkaistu Agi-Aussi 2008. Emme olleet viime vuonna jäseniä, mutta jos olisimme olleet, niin Timi olisi 15 pisteellään ollut #8, Iitun (#7) ja Lottan (se oikea #8) välissä. :) Ehkä tänä vuonna sitten mekin ollaan kisassa mukana! Tosin kuten työkkärin kurssilla puhuttiin, että jotkut ovat suorittajia ja jotkut nautiskelijoita, niin me Timin kanssa ollaan keskenämme vähän erilaisia kisaajia. Timin harmiksi meikäläiselle nautiskelijatyyppinä riittää, että on hauskaa. Suorittajatyyppinen Timi on tästä kovin näreissään. Hän kun on mielestään synnynnäinen agilityvalio ja minä, epäonnistunut kartanlukija, jarrutan hänen palkintokaappinsa kehitystä.

Roosa ja Misty aloittivat juoksun yhteistuumin. Roosalla se alkoi ystävänpäivänä, Mistyllä vähän myöhemmin. Timi on nuuskutellut hyvin tarkkaan, mutta tuumannut, että ei maksa vaivaa vielä yrittää tämän rajummin kosiskella. Mustan silmän saa tältä meidän pikkueukolta helpommallakin. ;) Eilen tosin Roosa olisi ollut jo kovin himokkaalla tuulella, vaikka juoksua on ollut vasta viikon. Timi siitä vallan häkeltyi ja joutui häpeäkseen vähän perumaan enimpiä suurista naistenkaatopuheistaan. ;) Roosa oli ihan tulisilla hiilillä ja rukoili sakemanneja tuuraamaan Timiä.

Kauhavan Kennelkerhon toko on taas alkanut ja treenit on pidetty tälle vuotta kaksi kertaa. Dustykin on mukana. Ensimmäisen ja toisen kerran välillä on aika pitkä aika, koska pakkasrajana on pidetty -10 astetta. Ensimmäisellä kerralla vaihdettiin äiteen kanssa koiria. Itse olin "nyrjäyttänyt" niskani, joten tarvitsin vähän erkonomisemman koiran, ettei tarvitse kauheasti kumarrella. Niinpä Misty oli meikäläisen kanssa ja Timppa oli äiteen komennuksessa. Ei kyllä poika räksyttänyt, vaan treenasi oikein sotilaallisen näköisenä, joten taas todettiin se, että Timin treeneissäräksyttämisongelma on hihnan toisessa päässä. ;) Mistyllä oli lieviä keskittymisvaikeuksia kontaktin pidossa, koska oli niin hervottoman suuri ryhmä ihan tuntemattomia täynnä. Onneksi ryhmä jaettiin seuraavia kertoja varten kahtia.

Nyt näissä harjoituksissa oli sitten normaalisti Misty äiteellä ja Timi meikäläisellä. Meikäläisellä oli varmuuden välttämiseksi kolinapurkki mukana, mutta Timi malttoi suunsa aika hyvin, vaikka viime vuoden loppua kohti se oli aika pahasti retkahtanut taas räksyttämään treeneissä. Pari kertaa sen piti päästä kommentoimaan jollekin jatkuvasti haukkuvalle naapurille. Myös silloin piti tietenkin innostua haukkumaan villitessäni sitä pomppimaan lämpimikseen, kun oli välillä odottelemista. Harjoiteltiin väliajalla myös säntillisempää perusasentoon menoa, Timille kun on tullut tavaksi ottaa vauhtia meikäläisen jalasta nakatessaan itsensä vierelle istumaan.

Päivän linkki

PS: Olen ihan äskettäin tullut tietoiseksi ainakin IE7:lla esiintyvästä yhteensopivuusongelmasta sivujeni ulkoasun kanssa! Valikon on tosiaan tarkoitus olla reunakukkasten päällä, EI niiden jälkeen vasta muun sisällön edessä... >:( Asiaa tutkitaan... Itse harrastan nykyään Firefoxia, joten en aikaisemmin huomannut IE:n tietyn version tonttuilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!