tiistaina, syyskuuta 02, 2014

Kaisla reenaa

Kaisla täytti eilen 9kk, joten blogataanpa sen kunniaksi neidin harrastuksista.

Tottelevaisuutta on harjoiteltu tietenkin heti, kun jalat on kantaneet, ruoalla imuttamalla. Se vaan ei tällä hetkellä näy missään, että harjoiteltu on ja paljon! Kaisla on nyt niin angstinen teini kuin olla voi. :P Siinä missä Milla on aina ollut kiltti ja nöyrä, ettei se "tahallaan" hölmöile, mitä nyt "ihan joskus vain" tulee hösellettyä, kun kroppa toimii nopeammin kuin pää. :D Kaisla taas murkkuilee ja näyttää keskaria "Mä teen mitä mä haluan! Sä et tajua mitään!" Mutta tämä oli odotettavissa jo pentulaatikkohavaintojen perusteella, joten emme toki valita. :) Ollaan oltu mm. Juha Latvalan tottelevaisuustreeneissä, ja nyt niiden puuttuessa Leena käy keskiviikkoisin LAGUn rally-tokossa Hurttahallilla, opena mm. Kirsi Kjäll. Huomattiin nimittäin, että rally-toko tekee koiran! Suosittelemme kaikille! :) Ilmoittauduttiin myös Lotta Ojapuskan pentukurssille, Kauhavan Kennelkerho. :) Tarkoitus olisi päästä myös LKH:n drive-in tottikseen tiistaisin. Toki purutreenienkin yhteydessä on tottisteltu.

Purut kun tuli mainittua, niin niissä on myös käyty. Koska Kaisla on vasta 8kk, se on tietenkin pelkkää saalisleikkiä, vähän isommilla leluilla vain. ;) Kaislalla on kyllä ollut jo hyvin nuoresta pennusta asti myös puolustusviettiä, mutta sen kanssa ei pentujen kanssa parane pelleillä.

Kauhistelkaapa nyt, kuinka sakemannilla on luiskaperse ja kintereet maata vasten! :D

Ihan pentuna Kaisla oli mukana Kauhavan kennelkerhon kahden kerran esineruutukurssilla. Sen kanssa tehtiin lähinnä sellaista treeniä, että leluja oli piiloteltuna metsään ja Kaislan kanssa sitten bongailtiin niitä. :)

Kaisla, Kata ja kouluttaja Liisukka Kattelus

Kaisla on käynyt kerran kokeilemassa niin hakua kuin raunioitakin. Haussa otettiin ihan pentutreeniä. Maalimies eli Teija Syynimaa otti namipurkit ja patukan ja juoksi metsän puolelle, ja Kaisla päästettiin perään. Raunioihin tutustumistreeni oli 19.8.2014. Linkissä muut kuvat.

  

Pennusta asti Kaisla on tehnyt harvakseen myös metsäjälkiä, pari peltojälkeä ja yhden ihan lyhyen verijäljen. Kuvassa Kaisla tekee ensimmäistä jälkeään 3-kuisena.
Tämä pihtikinttuvaihe! :'D
Loppupalkka. Näyttääpä se tässä oudolta! :D
Kaislan emä, Isla, on yksi harvoista mainioista agilitysakuista ja joskus paaaaaljon myöhemmin Kaisla aikoo seurata sen tassunjäljissä, mutta luultavasti agility tulemaan jäämään sivuaineeksi. Kaisla on kokeillut pari kertaa vasta kaikkea pientä; pujotteluja verkoilla, irtoamista aidansiivekkeiden välistä lelulle jne... Nyt Kaisla on niin tohelo, että se luultavasti rikkoisi itsensä esteillä, joten kasvattelemme tässä nyt ensin aivoja! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!