lauantaina, kesäkuuta 11, 2016

Perhosentoukat 5vko (videolla 3vko)

Perhosen poikue on nyt 5 viikkoa, 4 viikkoisena erotettu tytöt ja pojat. Videot on kuvattu päivää vaille 3-viikkoisena. Paljon niitä vaan tuli, 12! Vaikka hieman jo iäkkäämpi isäpappa!

Videot on otettu kännykällä, joten laatu on sitä mukaa. Esimerkiksi tällä ylimmäisellä videolla parin poikasen silmät näyttää ihan oudoilta kuivilta napeilta, vaikka ihan normaalit silmät jokaisella on livenä! :P

Inventaario:
LK hopeasoopeli 3x uros (1 varattu), 1x naaras (varattu)
LK luonnonvalkoinen 2x uros (1 varattu)
LK mustasilmäinen valkoinen 3x naaras (*
LK creme 1x naaras (jää kotiin)
LK hopeasoopelisuklaa 2x naaras (toinen tai molemmat jää kotiin)

*) Yksi tytöistä on rajatapaus, joko itsensä liannut ms valkoinen tai luultavammin vaalea luonnonvalkoinen. Emä nimittäin oli meille tullessaan hyvin hyvin valkoinen (punasilmäinen) luonnonvalkoinen, että siitä ei ollut varmuutta, kumpi se on. Mutta ehta luonnonvalkoinen siitäkin vaan tuli! :D

Poikueen tytöt ja pojat erotettiin tosiaan vasta pari päivää 4vko synttäreiden jälkeen, joten mieluummin myisin poikia ensin ja tytöt sitten vasta alkaen 23.6, kun on varmaa, ettei kukaan ole tiine. Syy tähän viivästykseen on naapurustoa terrorisoiva vanhapiika, jonka vuoksi olen joutunut olla evakossa kotitalolla. Teen aiheesta erillisen bloggauksen. Perhospoikuehan kasvaa siis rivitalollani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!