keskiviikkona, elokuuta 01, 2012

Trimmauskurssi + geeniluento + verinäytteenotto!!!!!!

Australianterrierikerhon Etelä-Pohjanmaan Alaosasto järjestää:
29.9.2012 Lapualla
TRIMMAUSKURSSIN + GEENILUENNON + verinäytteenotto
Kouluttajana Kirsi Ola, kennel Melukylän

Tapahtuman sivut Facebookissa!

Tapahtuma järjestetään Lapuan Nuorisotalon yläkerrassa, osoite on Oskarinkatu 11. Paikka on Lapuan rautatieasemaa vastapäätä ja lähellä Matkahuoltoa, josta voimme hakea matkalaisia sekä auttaa tarvittaessa yöpymisessä.

Päivä alkaa trimmauksella. Kurssilla opastetaan oikeiden välineiden hankintaan, virheostosten välttämiseksi etukäteen ei kannata käydä ostoksilla! Voit kuitenkin ottaa mukaan mahdollisesti jo omistamiasi turkinhoitovälineitä. Tarvitset mukaan harjan/kamman, trimmauspöydän TAI kumimaton tapahtumapaikan omalle pöydälle laitettavaksi, koiralle namipaloja + vesikuppi, sekä koiralle häkki/boxi luennon ajaksi.
Roosa kaipaa trimmausta 23.11.2010 otetussa kuvassa. :)


Pyrimme järjestämään myös australianterriereille maksutonta verinäytteenottoa koirien geenitutkimusta varten, joten otathan mukaan koiran paperit! Aussinsa voi tuoda näytteenottoon, vaikka ei kurssille osallistuisikaan. http://www.koirangeenit.fi/
Rölli antamassa verinäytettä Oulun trimmauskurssilla 19.5.2012


Geeniluento on kaikille roduille yleispätevä peruspaketti koirien periytyvyydestä, joten siitä hyötyvät varmasti myös muiden rotujen kasvattajat (trimmauskurssiin osallistuminen ei ole pakollista). Esimerkkeinä pyritään käyttämään kuitenkin omaa rotuamme aina kun se on mahdollista. Luennon pituus on n. 3-4 tuntia ja materiaali on yliopistolla tarkistutettu.

Osallistumismaksu on Aussikerhon jäsenille 15e ja muille 25e, sekä vapaaehtoinen kolehti kouluttajan matkakulujen peittämiseksi. Kahvi/voileipätarjoilu.

Ilmoittautumiset ja lisätietojen kyselyt leena.hautala@netikka.fi tai 0505188659/Leena. Ilmoittautumiseen oma nimi, puhelinnumero, sekä tieto siitä haluatko antaa koirastasi näytteen geenitutkimukseen, ja osallistutko sekä trimmauskurssiin että geeniluennolle.

ARVIOITU AIKATAULU:

10:30
Osallistujien saapuminen paikalle pissattamaan koiransa, pystyttämään pöytänsä ja kampaamaan turkit.

10:45
Kouluttaja saapuu paikalle ja aloitellaan trimmauskurssi. Trimmaus kestää n. 2 tuntia.

Puolen tunnin lounastauko.

13:15 - 16:00
Luento.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!