keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2012

Lainaus Facebookin pupuryhmästä

Jälleen sohin kanimaailman murkkupesää... Tällä kertaa aihe on sellainen, etten välttämättä tarkoita murkulla muurahaista! :D
This forum is a place for advice, friendly debates etc. Please do not post any personal vendettas you may have against any other breeders or members, One rule we do ask that NO baby photographs before the babies have opened their eyes and have left the nests of their own accord. Any photographs before this will be deleted. Feel free to advertise any show stock or breeding stock for sale - but please no pets. Blocking admin will result in removal from the group.
Yllä oleva lainaus on FB Rabbit Forumin säännöt! Mahtaisi aiheuttaa itkupotkuraivarin suomalaisissa pupuryhmissä, mutta poikasten parhaaksi. Se ei ihan heti meikäläiselle avaudu, että miksi lemmikkitasoisia kaneja ei saa mainostaa ryhmässä? Suomennos:
Tämä foorumi on paikka neuvoille, ystävälliselle keskusteluille yms. Ei mennä henkilökohtaisuuksiin, jos sinulla on jotain muita kasvattajia tai jäseniä vastaan. Yksi vaatimuksemme on, että EI poikaskuvia, jotka on otettu ennen kuin poikaset ovat avanneet silmänsä ja ovat itse lähteneet pesästä​​. Kaikki ennen sitä otetut kuvat poistetaan. Voit vapaasti mainostaa myytäviä näyttely- tai jalostuseläimiä - mutta ei lemmikkejä. Ylläpitäjän estäminen johtaa poistamiseen ryhmästä.
Itsekin aloittelevampana harrastin poikasten kuvaamista jo vauvoina. :( Näillä on sentään jo silmät auki, mutta en muista, olivatko ne jo liikkuneet pesän ulkopuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!