torstaina, helmikuuta 28, 2008

Anemoneniitty.net

Voitte pikkuhiljaa opetella asioimaan kani- ja jyrsijäkasvatuksen tiimoilta uudessa osoitteessa anemoniitty.net! Ei pitänyt vielä edes ilmoittaa osoitteenmuutoksesta, joten vierailkaa vielä ihan rauhassa "vanhoilla" jyrsijäsivuilla... Uudessa paikassa ei ole vielä mm. eläinten henkilökohtaisia sivuja paria kania lukuunottamatta. Mutta Netikasta loppui tila, niin en ole voinut oikein päivitellä poikassivuja sinne, koska se merkitsisi kuvien lisäämistä... Eikä tietenkään mitään muutakaan ole voinut lisätä. Mutta tuolla anemoneniitty.netin etusivun muut linkit ovat vielä vasta tekeillä. Muutto on muutenkin kesken, joten armahtakaa! Täytyi nyt vain ilmoittaa tällainen varaslähtö, että tiedätte etsiä uusia tietoja poikasiin lähinnä tuolta uudelta sivulta.

Lahteen marsunäyttelyyn ilmoittautuivat Ticu, Poju, Maceinen, Leimu ja Aria. Reetta-mummo nukkui pois...

Tummakorvaiset valkoiset hamsut Harry ja Moment Lost touhusivat keskenään, mutta nähtäväksi jää, osuiko Harry edes yhtä ainutta kertaa oikeaan osoitteeseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!