keskiviikkona, tammikuuta 16, 2008

Hevosten teuraskuljetukset

Hyvä ystävä,

Elämme ajassa, jossa joissakin maissa eläimillä ei ole mitään arvoa. Joulukuussa 2007 MTV3 julkaisi kuvamateriaalia teurashevosten kuljetuksista halki Euroopan. Hevoset viimeisellä matkallaan kokivat järkyttävää väkivältaa ihmisen taholta. Hevoset saivat tuntea paksujen keppien säälimättömät lyönnit eivätkä viimeisillään tiineenä olleet tammatkaan säästyneet sietämättömältä tuskalta. Varsat syntyivät kaaoksen ja kärsimyksen keskelle, josta ne oitis poimittiin talteen pöydän antimeksi.

Hevoset kokivat ihmisen suuren julmuuden aiheuttamaa kipua jakärsimystä. Hevosten raajoja oli poikki, josta välittämättä hevosia edelleen seisotettiin ja kuljetettiin pitkiä matkoja. Paniikissa hevoset yrittivät etsiä pakotietä lyönneiltä ja väkivallalta - turhaan. Suuri, komea ja ihmiselle palvelualtis eläin oli voimaton ihmisen säälimättömän käden edessä, joka jakoi eläimen osaksi vain julmaa väkivaltaa.

Mitä sinä voit tehdä?

Allekirjoita Uma Aaltosen ja Minna Vitikaisen laatima adressi osoitteessa http://www.adressit.com/hevosten_puolesta

Viestitä adressista kaikille tutuillesi. Muista myös ihmiset, jotka asuvat Suomen ulkopuolella Euroopassa. Pystymme kokoamaan miljoona nimeä adressiin. EU vaatii miljoonan ihmisen nimen käsitelläkseen asiaa parlamentissa.

45 minuuttia-ohjelman kuvamateriaali on nähtävissä osoitteessa www.mtv3.fi/uutiset/45min/jaksot.shtml?588966

KIITOS, YSTÄVÄ!!! Epäkohtiin pystyy vaikuttamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!